Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο, εντυπωσιακό συντριβάνι της Λεμεσού (video)

Ένα ελκυστικό στολίδι, ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τη πόλη της Λεμεσού.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2018

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης ενός ακόμη σημαντικού έργου της Λεμεσού. 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2018, η The Prosperity Group Ltd και ο Δήμος Λεμεσού παρέδωσαν στους κατοίκους της πόλης το νέο σύστημα σιντριβανιών στον κυκλοφοριακό κόμβο Αγίου Νικολάου.

Με την ευγενή δωρεά και στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, η Prosperity Group ως κύριος χορηγός της αναβάθμισης του κυκλικού κόμβου του Αγίου Νικολάου,δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι το οποίο αποτελεί ένα ελκυστικό στολίδι, ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τη πόλη της Λεμεσού.

Το σιντριβάνι σχεδιάστηκε από τα τοπικά γραφεία της M.D.G Architects and Interior Design Office και Maranco Water Techniques Ltd στη Λεμεσό. Αποτελείται από 250 ακροφύσια, έξι διαφορετικά σχέδια ύδατος, δύο εφέ τρεχούμενου νερού και αδιάβροχα LED φώτα τελευταίας τεχνολογίας, καθιστώντας το έτσι ως ένα αξιοθέατο τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας. Το πλήρες σύστημα έχει τέσσερις διαφορετικές ακολουθίες, οι οποίες θα εναλλάσσονται ανά τρίμηνο εξασφαλίζοντας ότι η κρήνη διατηρεί την οπτική πρωτοτυπία και το ενδιαφέρον της. 

Η ανακαίνιση του κυκλικού κόμβου, ολοκληρώθηκε με τη διαμόρφωση κήπου και δεντροφύτευσης. 
Με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται πολύ κοντά στο κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου, ο Όμιλος Prosperity Group θέλησε να συμβάλει στη δημιουργία ενός ορόσημου της πόλης της Λεμεσού, αφού είναι και ενεργά παρών μέσω διαφόρων έργων, συμπεριλαμβανομένης της νέας Δημοτικής Αγοράς, μιας ανάπτυξης που με τόλμη και όραμα θα αναζωογονήσει, αναδείξει και θα αναδιαμορφώσει την παραδοσιακή αγορά της Λεμεσού (Limassol Agora) με μια επένδυση της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Νίκος Νικολαΐδης στην ομιλία του εξήρε το υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Prosperity Group και ευχαρίστησε το Διευθυντή της,κ. Πάνο Αλεξάνδρου για τη προσφορά του προς την πόλη μας. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου που θα το χαίρονται οι Λεμεσιανοί και οι επισκέπτες της Λεμεσού.

Ο Διευθυντής της εταιρείας Prosperity Group στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Δήμο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την εκτέλεση του έργου αυτού σε χρόνο ρεκόρ και ανέφερε ότι το σημαντικό αυτό σημείο αναφοράς για την πόλη μας είναι ένα από τα πολλά έργα που προγραμματίζει η Prosperity Group στη Λεμεσό και γενικότερα στην Κύπρο. 

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι η εταιρεία του προγραμματίζει σειρά έργων τα οποία θα προσφέρουν νέες εμπειρίες και επιλογές αξίας στους πολίτες μας. Έργα τα οποία θα κάνουν τους πολίτες της πόλης μας περήφανους για τον τόπο τους. Η αναβάθμιση του κυκλοφοριακού κόμβου Αγίου Νικολάου και η δημιουργία μίας νέας παραδοσιακής και ενδιαφέρουσας Δημοτικής Αγοράς, όπου τα έργα έχουν ήδη αρχίσει, δίνουν ώθηση στα σχέδια του Ομίλου για να συνεχίσει το μακροχρόνιο έργο που έχει προγραμματίσει. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close