Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2019
Ένα υπέροχο αρχοντικό του 18ου αιώνα στη Λεμεσό (γωνία οδών Ιφιγενείας και Αγίου Ανδρέου), αναπαλαιώθηκε, διακοσμήθηκε κομψά και εντυπωσιακά και μεταμορφώθηκε σε ένα νέο ξενοδοχείο, το Sir Paul Hotel. Το νέο στολίδι της παλιάς πόλης, πέρα από τα 22 ευρύχωρα δωμάτιά του, με την επιβλητική αρχιτεκτονική, διαθέτει και μία υπέροχη εσωτερική αυλή, η οποία φιλοξενεί ένα café-restaurant, που προσφέρεται για ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης με την παρέα και το οποίο είναι ανοικτό και για μη ένοικους του ξενοδοχείου.
Ο χώρος μάλιστα πέρα από ροφήματα και σνακ, κοκτέιλ και ποτά, προσφέρει και πολύ καλό brunch τα πρωινά του σαββατοκύριακου από τις 11.00-14.00.
Άλλωστε, ο σεφ του, Παντελής Ηρακλέους (που σπούδασε στην Ελβετία και μαθήτευσε και εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία δίπλα σε βραβευμένους με Michelin stars σεφ), διαφοροποιεί κάθε εβδομάδα το μενού του brunch, προσθέτοντας πιάτα φτιαγμένα με εποχιακά υλικά. Στο Sir Paul λοιπόν θα επιλέξεις ανάμεσα 16 διαφορετικά πιάτα (πέρα από τα εποχικά που προστίθενται), ανάμεσά τους κάποια με αβγά (Florentine, Benedict κ.ά.), pancakes, ακόμα και healthy πιάτα, όπως γιαούρτια, ξηρούς καρπούς κ.ά.
Ξεχωρίζουν επίσης τα brioche που είναι όλα φτιαγμένα της στιγμής και σπιτικά, όπως και η σάλτσα Hollandaise, η ομελέτα με μαύρη τρούφα, χαμ και τυρί, καθώς και το pancakes με κομπόστα φράουλας και κόκκινο κρασί.
Σημείωσε ότι αυτό το σαββατοκύριακο στο μενού με τα εποχικά θα περιλαμβάνεται και πιάτο με κυπριακές μολόσιες, poached eggs και λευκή τρούφα. Αν ωστόσο το μενού περιλαμβάνει το Brioche με αβοκάντο και Chimichurri σος, αυτό να πάρεις! Και υγιεινό και χορταστικό!
Σχετικά

H viral λάβα φιστικιού και το gelli van επιστρέφουν στην Κύπρο για λαχταριστές-ξανά-στιγμές
Ο διάσημος ΤικΤικερ και ιδιοκτήτης του Gellissimo Biscoto ετοιμάζει ξανά βαλίτσες για το νησί μαζί με το διάσημο γλυκό του

Αυτό είναι το νέο cookie spot στο νησί για εκπληκτικά μπισκότα
Τα διάσημα My Cookie Dough μόλις άνοιξαν το νέο τους κατάστημα

Κάτω από έναν αιωνόβιο τρέμιθο κρύβεται ο "παράδεισος" του κρεατοφάγου
Αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν πως η απόλαυση κρύβεται στα απλά, τότε βάλε στο GPS σου αυτόν τον προορισμό και φύγαμε

Μία νέα ταβέρνα έρχεται για να ανεβάσει τον Καλοπαναγιώτη σε άλλα επίπεδα
Ένας νέος χώρος στο βουνό για κυπριακή κουζίνα με όμορφη θέα

Στον διάσημο Σουκρή θα πας για το θρυλικό του σουβλάκι, τη μοναδική του πανσέτα και άλλες νοστιμιές
Ο Σουκρής σε περιμένει καθημερινά στο Παραλίμνι αλλά και στον Πρωταρα

Ένα στέκι με αυλή στη Λευκωσία για μεζέ και οφτό, που πρέπει να ξέρεις
Εδώ θα απολαύσεις καθημερινά μεζεδάκια και οφτό, κρασί και φιλοξενία

Το Rocas Experience επιστρέφει στον Πρωταρά με νέες γεύσεις, νέο look και ισχυρό line-up για το καλοκαίρι 2025
Το Rocas Experience ξεκίνησε και επίσημα την τρίτη του καλοκαιρινή σεζόν με ανανεωμένο μενού, νέα αισθητική και δυναμικό πρόγραμμα διασκέδασης.

Kohili Beach Bar: Το απόλυτο καλοκαιρινό spot στον Πρωταρά με brunch που κλέβει την παράσταση
Brunch με θέα το απέραντο γαλάζιο: Το Kohili Beach Bar στον Πρωταρά σε καλεί να ζήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό πρωινό

Los Hermanos: Η καρδιά του Μεξικού χτυπά στον Πρωταρά
Αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις, πολύχρωμη ατμόσφαιρα και κοκτέιλ που σε ταξιδεύουν – το απόλυτο γευστικό ταξίδι ξεκινά από την πλατεία Λευκόλλα

Η καρδιά της γαλλικής Ριβιέρας χτυπά στη Λεμεσό
Το La Petite Maison είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης του πιο κομψού crowd της πόλης για όλους τους σωστούς λόγους.

Nubila Sessions: After Taste Edition, μια γευστική εμπειρία με afro ethnic ρυθμούς!
Το Nubila Rooftop παρουσιάζει ένα διήμερο ταξίδι γεύσης και μουσικής

8 ωραία κρασιά για να χαρείς την πανσέληνο, σε ένα υπέροχο wine bar
Μία μοναδική γαστρονομική βραδιά υπό το φως της πανσελήνου