Things to Do , Εκδηλώσεις

Γίνε η εξέλιξη!

...τώρα και στη Λεμεσό!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου 2013

Eίναι γενική παραδοχή ότι η κυπριακή κοινωνία περνά δύσκολους καιρούς. Η ανάπτυξη -μας λένε κάποιοι εντός και εκτός Κύπρου- περνάει μέσα από αποκοπές παντός είδους, προσωπικές, οικονομικές, κρατικές, και μέσα από στερήσεις, συγχωνεύσεις, απολύσεις. Το μότο που ακολουθείται με λίγα λόγια είναι “για να μεγαλώσεις πρέπει να μικρύνεις” ή “για να αναπτυχθείς πρέπει να πιάσεις πάτο”. Εμείς ρωτάμε: για ποιαν ανάπτυξη μιλάνε όλοι αυτοί; Για αυτήν που χρόνια τώρα ήθελε τους κρατικούς προϋπολογισμούς να μειώνουν συνεχώς τη στήριξη στον πολιτισμό; Γι’ αυτήν που ήθελε να στηρίξει νέους επιχειρηματίες με τον όρο να μπορούν να “πληρώσουν” την καινούρια τους αρχή πρώτα από μόνοι τους;  Ή μήπως γι’ αυτήν που σήμερα θέλει ιδιωτικοποιήσεις βασικών κοινωνικών παροχών αντί να τις προστατεύσει; Εμείς σε αντίθεση αυτής της λογικής και μέσα από συνεργασίες και κοινές προσπάθειες με φίλους, καλλιτέχνες και συνεργάτες, πιστεύουμε ότι όλοι αξίζουμε την εξέλιξη. Προτείνουμε λοιπόν παίδευση μυαλού, πνεύματος και δημιουργικότητας, και συνδυάζουμε όπως πάντα το τρίπτυχο: Τέχνες - Τεχνολογία - Επιχειρηματικότητα.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14, προσφέρουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο στη Λευκωσία αλλά και στη Λεμεσό, σε συνεργασία με την “Αυλαία των Ονείρων” που μας στεγάζει. Αρχίζοντας από το κόστος που καίει τις τσέπες, ξεκινάμε από €50 το μήνα ανά αντικείμενο, στα ετήσια πακέτα τύπου “long-courses” (πακέτο τεσσάρων αντικειμένων), και φτάνουμε τα €65 το μήνα ανά αντικείμενο, στα ταχύρρυθμα αντικείμενα σπουδών τύπου “short-courses”.

Προτείνουμε επίσης 5 βασικά βήματα για ψυχική υγεία και προσωπική ανάπτυξη:
1. Κλείνουμε τα αφτιά μας σε ότι μας επηρεάζει αρνητικά (τηλεοράσεις, ανίκανους πολιτικούς, κακεντρεχείς γείτονες, μίζερους φίλους, μικρούς ανθρώπους, κλπ.). Η δημιουργικότητα βοηθά !
2. Ανοίγουμε τα αφτιά μας σε καλοπροαίρετες κριτικές που φθάνουν σε μας μόνο όταν εμείς τις ζητάμε, και έχουν στόχο την δική μας στήριξη και εξέλιξη.
3. Κρατάμε την αισιοδοξία μας (θέλει εξάσκηση), όπως και ανθρώπους γύρω μας που μας βοηθούν να είμαστε αισιόδοξοι (θέλει εξυπνάδα). Η δημιουργικότητα βοηθά !
4. Κάνουμε καθημερινά ένα δώρο στον εαυτό μας, κατά προτίμηση όχι υλικό, και το μοιραζόμαστε με διπλανούς μας, αγνώστους, άσχετους, χωρίς να φιλτράρουμε ποιους. Η δημιουργικότητα βοηθά !
5. Αν δεν καταφέρνουμε τα πιο πάνω βήματα, καλούμε το 70.000.625 και κλείνουμε μια συνάντηση με το Veramànd Studio Academy, με κύριο στόχο την αύξηση της δημιουργικότητας μας.

Info: Επισκεφτείτε την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα τους στο: www.VeramandStudio.com, εγγραφείτε στο newsletter τους, και κάντε Like! στην επίσημη σελίδα τους στο facebook: http://facebook.com/VeramandStudio.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close