Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαΐου 2019
Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά η γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών η θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση «Ανθεστήρια Αμμοχώστου 2019» στον κοσμποπολίτικο θέρετρο του Πρωταρά.
Σε ένα όμορφο σκηνικό πλαισιωμένο με λουλούδια και χρώματα, έγινε η καθιερωμένη παρέλαση κατά μήκος της Λεωφόρου των Ξενοδοχείων με οργανωμένα σύνολα και ομάδες από ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο.
Η εντυπωσιακή Πριγκίπισσα των Ανθεστηρίων Άννα Δωροθέα με μια παραμυθένια εμφάνιση στην κάτασπρή της άμαξα εντυπωσίασε το κοινό, άλλωστε η φρεσκάδα και η ομορφιά της καθήλωναν τον κάθε παρευρισκόμενο.
Πλούσια ντυμένα άρματα με λουλούδια και ομάδες τα μέλη των οποίων χάριζαν λουλούδια στους χιλιάδες ντόπιους και επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μας χάρισαν εικόνες με ποικιλία χρωμάτων.
Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε τα σύνολα που συμμετείχαν στην παρέλαση καθώς και την κυρία Άννα Δωροθέα που ενσάρκωσε τον ρόλο της Πριγκίπισσας των Ανθεστηρίων, κλείνοντας με την ευχή την επόμενη χρονιά η γιορτή των λουλουδιών και της Άνοιξης να γίνει στη Μητρόπολή μας, την Αμμόχωστο.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στην πλατεία εκδηλώσεων "ΛΕΥΚΟΛΛΑ" του Δήμου καθώς και απονομή διπλωμάτων ως ευχαριστήρια ένδειξη για τη συμμετοχή τους και τη διαχρονική τους στήριξη στην εκδήλωση των Ανθεστηρίων.
Αποδόθηκαν τιμητικές πλακέτες στην κυρία Άννα Δωροθέα Anna Dorothea Maison Anna Dorothea και στους διαχρονικούς χορηγούς της γιορτής, τον Όμιλο Ξενοδοχείων Sunrise Hotel Sunrise Beach Hotel ως μέγα χορηγό της παρέλασης και το Gold and Silver Touch by Floury Jewellery ως χορηγός της παρέλασης Xenia Patsalou Flouri Jewellery.
Θερμές ευχαριστίες στο εργατικό και γραμματειακό προσωπικό του Δήμου καθώς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου για τη διαχρονική τους στήριξη και την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.
Σχετικά

23 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θέατρο, τέχνη, φεστιβάλ και πολλά άλλα

Γίνε μελισσοκόμος για μια μέρα στην όμορφη Βάβλα
Ζήσε μία μοναδική εμπειρία την ερχόμενη Κυριακή στη φύση

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ