Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2019
Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τις 10 Μαΐου στη Λευκωσία και αναβλήθηκε, ανακοίνωσε νέα ημερομηνία και νέα τοποθεσία.
Σημείωσε: Δευτέρα 1η Ιουλίου - Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.
'Οταν οι παρέες είναι δυνατές τότε οι συνεργασίες είναι ξεχωριστές , μοναδικές , ανεπανάληπτές .
H ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, συναντά τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ. Μαζί τους συμπράττει κι ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, και δημιουργείται ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με διαφορετικούς μουσικούς ήχους, με κοινό στόχο πάντα την ψυχαγωγία του κοινού.
Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, που ξεκινά τις φετινές της εμφανίσεις από την ιδιαίτερή της πατρίδα. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια , με την σαρωτική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές. Μέσα από μια μεγάλη διαδρομή που ξεπερνά τις εξι δεκαετίες, διαγράφεται το σημαντικό έργο και η ουσιαστική της προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες.
Στα 30 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών ,πάντα με ήθος ,συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλά στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια.
Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική σε πολύ νεαρή ηλικία, έχει καταφέρει, με προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου. Ηδη μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.
Την παράσταση συμπληρώνει με τη μοναδική παρουσία της η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διεθνή ονόματα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 θα κλείσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία, τα τραγούδια της μετράνε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο You Tube, οι δίσκοι της εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.
Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ.
Προπώληση : www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACS Courier
-
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
01 Ιουλίου 2019
Σχετικά

"Πάμε μια Βόλτα" σε γνωστούς λαϊκούς, έντεχνους και ρεμπέτικους δρόμους στη Μικρή Άρκτο
Με τους Ειρήνη Πελαγία, Γιώργο Πασμά, Κυριάκο Χατζηανδρέου

Ο Τεύκρος, η Μαριλένα και η ομάδα τους γιορτάζουν τα ‘80s & ‘90s με τα πιο διαχρονικά τραγούδια
Επιστροφή στις δεκαετίες που σημάδεψαν τη μουσική

Αντίο στον Διονύση Σαββόπουλο: Ο “Νιόνιος” που έγινε φωνή μιας ολόκληρης χώρας
Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος τραγουδοποιός που ένωσε τη ροκ με τη λαϊκή ψυχή και χάραξε τη δική του πορεία στην ελληνική μουσική

Διονύσης Σαββόπουλος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του μοναδικού τραγουδοποιού
Ο αγαπημένος «Νιόνιος» από το 2021 έδινε και μάχη με τον καρκίνο

Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδοποιός βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο

Πέθανε ο Γιώργος Ψωμόπουλος των Magic De Spell
Ως μάνατζερ και ως καλλιτέχνης, μέσα από δημιουργίες όπως η μελοποίηση του ποιήματος της Κατερίνας Γώγου «Εμένα οι φίλοι μου», ο Γιώργος Ψωμόπουλος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην ελληνική ροκ

«Κυπριακή Μουσική αλλιώς... πώς»: Μία βραδιά μουσικής με εξαιρετικά σύνολα και φωνές
Στο πλαίσιο των Μουσικών Συναντήσεων Κλασικής και Σύγχρονης Έμπνευσης

PREMIERE 2 – Μαρτίνος Τιρίμος & Παναγιώτης Παπαδόπουλος με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες συναντούν τον Mozart, τον Čiurlionis και τον Brahms σε ένα συναυλιακό πρόγραμμα

Ο Kevin Spacey παρουσιάζει για πρώτη φορά το σόου του το “Songs & Stories” στη Λεμεσό
Μια μαγική βραδιά με μουσική, χιούμορ και κινηματογραφικές ιστορίες

Επετειακή συναυλία για τα 120 χρόνια από τη γέννηση του Σόλωνα Μιχαηλίδη
Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη κράτηση εισιτηρίων

Αυτή η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης
Η φωτογραφία της σαγηνευτικής ερμηνεύτριας μπήκε σε banner στη φημισμένη πλατεία της Νέας Υόρκης, ενώ αποτελεί εξώφυλλο της playlist Equal Greece.

«Παραµυθκιών Ήχοι – Η Καρκιά της Ρήγαινας»: Ένα µουσικο-αφηγηµατικό ταξίδι με τον Σταύρο Λούρα
Εµπνευσµένο από την άϋλη πολιτιστική κληρονοµιά της Κύπρου