18 August 2013
Nightlife & Music

Armin Van Buuren

Ο No1 DJ στον κόσμο, ο "ιπτάμενος" Ολλανδός της trance, Armin Van Buuren, προσγειώνεται ξανά στις Φοινικούδες

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2013

Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο μουδιάσματος και ανυπόφορης γκίνιας που χαρακτήριζε το νησί κατά τους προηγούμενους μήνες, μόνο ένας καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Van Buuren μπορεί να μας δώσει το boost για να γεμίσουμε και πάλι με ενέργεια. Τυχαία νομίζεις βρίσκεται για πέμπτη φορά -τα τελευταία έξι χρόνια- στην κορυφή της λίστας του DJ Mag με τους κορυφαίους DJs στον κόσμο; Οι αναγνώστες του περιοδικού (και του site) ανά το παγκόσμιο του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, προφανώς γιατί στο πρόσωπό του βλέπουν ένα σπουδαίο performer ο οποίος ξέρει να φτιάχνει ανεβαστική μουσική και να την παρουσιάζει live με τον καλύτερο τρόπο. Τη μουσική του την αγαπάς μεμιάς. Φανταστικοί ήχοι! Άκου και θα συμφωνήσεις.

Αν παρακολουθείς την πορεία του τα τελευταία χρόνια κι αν έχεις περάσει αμέτρητες ώρες ακούγοντας τα κομμάτια από τα albums "Imagine", "Mirage", το πρόσφατο "Intense" που παίζει αδιάκοπα στο ραδιόφωνο, αλλά και τις σπουδαίες συλλογές "A State of Trance", τότε μπορείς εύκολα να αντιληφθείς για πιο λόγο ο "ιπτάμενος" Ολλανδός κάνει γκελ στο νεανικό κοινό. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις γιατί η παραλία των Φοινικούδων, αποδεικνύεται πάντα μικρή για να χωρέσει τους 10.000 και πλέον "Van Bureen fanatics". Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος που οι απανταχού Κύπριοι clubber ψάχνουν αφορμές για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τα βράδια τους. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του για τους σκοπούς της προώθησης του "Intense", ο Van Bureen θα κάνει και πάλι τα μαγικά του στα decks! Αναμένοντάς τον, εμείς χορεύουμε ήδη στους ρυθμούς του "This is what it feels like". Δυο χρόνια χωρίς ούτε μια εμφάνισή του στο νησί είναι πολλά, δεν είναι;

Το warm-up set θα αναλάβουν οι Ελλαδίτες Playmen μαζί με κάποιους local DJs, ενώ τον Armin Van Buuren συνοδεύει στην περιοδεία του ένας από τους πιο ραγδαία εξελισσόμενους DJs, ο επίσης Ολλανδός Jochen Miller!

Ώρα 19.00 (o Van Bureen θα βγει αργότερα). Τιμές €25 & €30. Πληρ. 99310031, 77772939. Προπώληση στο διαδίκτυο www.tickethour.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close