Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019
Ένα χρόνο μετά το 'Spider-Man: Homecoming', ο Tom Holland ενσαρκώνει ξανά το ρόλο του Peter Parker στο sequel με τίτλο 'Spider-Man: Far From Home', το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του 'Spider-Man' σε σκηνοθεσία Jon Watts, το οποίο τοποθετείται χρονολογικά μετά τα γεγονότα του 'Avengers: Endgame'.
O φιλικός υπέρ-ήρωας αποφασίζει να ταξιδέψει εκτός ΗΠΑ και να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη 'τάξη' σε διακοπές στην Ευρώπη! Αν και τα σχέδια του Peter είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury (Samuel L. Jackson) και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο. Τώρα ο Peter Parker έρχεται αντιμέτωπος με μια νέα απειλή, τον Mysterio, τον οποίο υποδύεται ο Jake Gyllenhaal.
Συμμετέχουν επίσης η Zendaya, η Marisa Tomei, αλλά και ο John Favreau στο ρόλο του Happy Hogan.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
29 Αυγούστου - 04 Σεπτεμβρίου 2019
Σχετικά
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αρνήθηκε ρόλο στο «The Batman Part II»
Καθώς η αναμονή για το σίκουελ της ταινίας του Ματ Ριβς μεγαλώνει, ένα από τα πιο κομβικά κομμάτια της ταινίας παραμένει ανοιχτό και προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.