Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2013
1. Να χορεύω στο "Ammos Kitchen & bar" (24828844, Παραλία Μακένζι), να δοκιμάσω κορυφαία κοκτέιλ και να γίνομαι 'γουλί' για καλό σκοπό. Ο λόγος για το "Barbers day" το οποίο πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τους θαμώνες και το μαγαζί να δίνονται σε φιλανθρωπικό σκοπό.
2. Να ακολουθήσω όλους τους δρόμους του κρασιού στην Κύπρο, να αρωματίσω το στόμα με ξυνιστέρια, μαραθεύτικα και κουμανταρίες και να σφίξω τα χέρια των οινοποιών και των παραγωγών για την πρόοδό τους τα τελευταία χρόνια.
3. Να αράξω σε ένα άνετο καναπεδάκι στο 'Nozomi' (23723010, So Nice Boutique Suites, Αγία Νάπα), να απολαύσω θαλασσινό τοπίο και βραβευμένα sushi, όπως prawn tempura, spider και nozomi roll.
4. Nα δοκιμάσω γαστρονομία 5 αστέρων στη βεράντα των εστιατορίων "Μαυρομμάτης" και "Vivaldi" στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό (25310222).
5. Να περπατήσω βήμα προς βήμα ολάκερο τον Ακάμα, να δροσιστώ στα λουτρά της Κύπριας θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης, και να απολαύσω φρέσκο ψαράκι στο Λατσί.
6. Να πάω με όλους μου τους φίλους, για ακόμη μια φορά, στη μεγαλύτερη, δροσερή αυλή της Λευκωσίας, αυτήν του 'Sawa' (22766777, Κλήμεντος 31) και να εντρυφήσω στη συριακή κουζίνα παρακολουθώντας αισθησιακό belly dancing. Ενώ θα ξετρελαθούμε όλοι με την επιτόπια παρασκευή παγωτού μαστίχα.
7. Να spa-νιαριστώ στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του 5άστερου Sunrise Pearl (23831501) στον Πρωταρά και ακολούθως να γευτώ αστακομακαρονάδα στο "Fishbone" από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Αντώνη Αττούνη.
8. Ψηφίζω βραδινή πρωτεύουσα με κορωνίδα μεσογειακές γεύσεις από τα χέρια του βραβευμένου σεφ Χρήστου Φιλίππου, σε ένα από τα τραπέζια του "Bastione" (22730025, Αθηνάς 6).
9. Παίρνω την ομπρέλα, τις ψάθες μου και τη βγάζω οικονομικά σε μια ερημική παραλία, παγώνοντας το καρπούζι και τις μπίρες μου στα δροσερά νερά της θάλασσας -ακριβώς όπως παλιά!
10. Δοκιμάζω πολυσύνθετες, μα και απλές συνταγές με μαύρη κυπριακή τρούφα στο εστιατόριο "Gourmet Τavern" (26933626, Διονύσου 2, Λεωφόρος Ποσειδώνος), στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου.
Σχετικά
Πάμε να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία κάτω από τον μαγευτικό, έναστρο ουρανό του Τροόδους!
Αστροπαρατήρηση στο Αστροπάρκο Τροόδους
H Λευκωσία θα γεμίσει Jeep, μουσικές και street food
Μια μεγάλη γιορτή αλληλεγγύης στη Λευκωσία
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026: Μουσική, θέατρο και χορός γεμίζουν τα Πολεμίδια
Έξι δωρεάν εκδηλώσεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά δρώμενα και παιδικό θέατρο περιλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα του Δήμου Πολεμιδιών
Στην πλατεία του παλιού ΓΣΠ θα στηθεί ένα υπέροχο food market
Το τελευταίο για τη σεζόν, Fork Food Market, θα στηρίξει το Telethon
Η Λεμεσός τον Ιούνιο παίζει 3on3
Φτιάξτε την ομάδα σας με 3 παίκτες, μπείτε στο γήπεδο και ζήστε δυνατές αναμετρήσεις
Week Agenda: 13 δροσερές προτάσεις για έξοδο την πρώτη βδομάδα του Ιούνη στην Κύπρο
Θέατρο, φεστιβάλ, συναυλίες, χορός και εκδηλώσεις για το παιδί σε όλη την Κύπρο
Φεστιβάλ Παιδιού, με παιχνίδια και κερασμένο φαγητό και ποτό
Όλα όσα θα διασκεδάσουν τα παιδιά
Βουτιές, γέλιο και παράδοση στον Κατακλυσμό Κερύνειας στο Ζύγι
Ο «Ολισθηρός Ιστός», το Κυνήγι της Πάπιας και η Εύρεση Λεμονιού επιστρέφουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, αναβιώνοντας τα πιο αγαπημένα θαλάσσια παιχνίδια του Κατακλυσμού.
Η Καλλέπεια γιορτάζει το καλοκαίρι με εκδηλώσεις, μουσική και το 33ο Φεστιβάλ «Ο Τρύγος»
Ανακοινώθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων για το καλοκαίρι
Το μεγάλο παζαράκι βιβλίων που έρχεται στην πόλη
Μεγάλη εκκαθάριση αποθεμάτων, με δεκάδες τίτλους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές
Κατακλυσμός 2026: Η Κύπρος γιορτάζει σε ρυθμούς καλοκαιριού – Όλες οι συναυλίες, τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις του τριημέρου
Από τον Πρωταρά, την Αγία Νάπα και τη Λάρνακα μέχρι τη Λεμεσό και την Πάφο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φέρνει μεγάλες μουσικές βραδιές, παραδοσιακές γιορτές, οικογενειακά φεστιβάλ και δεκάδες δράσεις για κάθε ηλικία
Κατακλυσμός 2026: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις στην Κύπρο
Το τριήμερο με τις περισσότερες εκδηλώσεις είναι εδώ και εμείς δεν θέλουμε να χάσουμε καμία!