Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2019
Η ομάδα της TOYOTA GAZOO Racing πραγματοποίησε ένα ιστορικό επίτευγμα στο Rallye Deutschland, όπου κατέκτησε και τις 3 θέσεις στο βάθρο των νικητών. Με τη νίκη του, ο Ott Tänak αύξησε το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα των οδηγών στους 33 βαθμούς, με τους ομόσταβλούς του Kris Meeke και Jari-Matti Latvala να τον ακολουθούν στο βάθρο, στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια, κατά την οποία ένας μόνο κατασκευαστής κατέλαβε όλες τις θέσεις του βάθρου σε έναν γύρο WRC. Το εν λόγω αποτέλεσμα μειώνει τη διαφορά στους οκτώ βαθμούς της ομάδας TGR από την πρώτη ομάδα, στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Ο Tänak είχε το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, καθώς ο ίδιος και ο συνοδηγός του Martin Järveoja πέτυχαν την τρίτη νίκη τους, σε ισάριθμα χρόνια, στην απαιτητική γερμανική άσφαλτο. Μετά από μια έντονη μάχη, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ικανοποιητική διαφορά από τους υπόλοιπους, στις τρομακτικές ειδικές διαδρομές του Panzerplatte το απόγευμα του Σαββάτου.
Την τελευταία μέρα τα τρία πληρώματα προστάτευαν τις θέσεις τους, με τον Tanak να κερδίζει τελικά με 20,8 δευτερόλεπτα διαφορά, τελώντας τον πέμπτο θρίαμβο του έτους. Ο  Meeke με συνοδηγό τον Seb Marshall, ανέβηκαν για πρώτη φορά στο βάθρο για την Toyota,  πετυχαίνοντας τη δεύτερη θέση,  ενώ η τρίτη θέση για τον Latvala και τον Miikka Anttila, υπήρξε μια δυναμική επανάληψη του αποτελέσματός τους στον προηγούμενο γύρο στη Φινλανδία. Συγκεντρωτικά υπήρξε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον αγώνα που διεξήχθη ουσιαστικά μέσα στην έδρα της Toyota Motorsport GmbH, η οποία έχει τη βάση της κοντά στην Κολωνία και είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του κινητήρα του Toyota Yaris WRC.
Ο οδηγός του προγράμματος TOYOTA GAZOO Racing Rally Challenge, Takamoto Katsuta, τερμάτισε στον πρώτο του αγώνα στο υψηλότερο επίπεδο του WRC, στην ικανοποιητική 10η θέση, οδηγώντας ένα διαφοροποιημένο Toyota Yaris WRC.
 
Σχετικά
 
            
        #IWEARKINDNESS: Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που χαρίζει φως και ελπίδα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Τα καταστήματα X-EYES Sunglass Shop και IDEAL Optical Center ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας να στηρίξουμε τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο — γιατί η αληθινή όραση ξεκινά από την καρδιά.
 
            
        “ADN Ducasse”: Tο γαστρονομικό όραμα του Alain Ducasse τώρα και στα κυπριακά ράφια
Ένας οδηγός υψηλής γαστρονομίας, πολιτισμού, βιωσιμότητας και γεύσης, στα ελληνικά!
 
            
        Tα Μεγάλα Παζάρια έρχονται στο Υφαντουργείο
Τρία σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη δημιουργία, την κοινότητα και την ανακάλυψη
 
            
        Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
 
            
        Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
 
            
        Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
 
            
        Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
 
            
        Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
 
            
        Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
 
            
        Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου
 
            
        Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
 
            
        Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα
 
            
         
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
            
             
    
     
    
     
    
     
    
     
    
     
    
    