Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2019
Η Μαρίνα Λεμεσού και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τρίτη χρονιά, για την εκδήλωση “Fighting Cancer with Music” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση των υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, οι οποίες προσφέρονται δωρεάν στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, live link, καθώς και ένα συναρπαστικό υπαίθριο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η μουσική αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 και θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική από τους Cloud10 Promotions και τον DJ Claudio, με τα μουσικά σχήματα Avant Tout, 4 for Soul και Nicole Duo, παράσταση από το Heritage Music School Band και live link από το Ράδιο Πρώτο. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου μέσα από την υπαίθρια αγορά στην οποία θα διατίθεται προς πώληση μια ευρεία γκάμα χειροποίητων δημιουργιών όπως κοσμήματα, ξύλινες κατασκευές, σαπούνια, κεράκια, καλλυντικά από κερί μέλισσας, γυάλινες δημιουργίες, εξατομικευμένα αντικείμενα, γούρια, βιβλία και εκπαιδευτικά παιχνίδια. Στην εκδήλωση θα λειτουργήσουν διάφορα παιδικά εργαστήρια και μια σειρά δραστηριοτήτων όπως face painting, διακόσμηση νεραϊδόσπιτων, τροχός της τύχης και παρασκευή μπουκαλιών με χρωματιστή άμμο.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στηρίζουν επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα περισσότερα καφεστιατόρια της Μαρίνας Λεμεσού, τα οποία θα διαθέσουν €1 από κάθε λογαριασμό στο Σύνδεσμο.
Η εκδήλωση υλοποιείται χάρη στην ευγενή στήριξη των χορηγών Andrey and Julia Dashin’s Foundation και Προκοπίου Medishop Ltd, με χορηγούς επικοινωνίας το Russian Radio και το Moi Ostrov.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο τηλέφωνο +357 25 372 990 ή στο email limassol@anticancersociety.org.cy.

Σχετικά
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου γιορτάζει με δωρεάν δράσεις για το κοινό
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Λεμεσό με ελεύθερη είσοδο, βραδινή ξενάγηση και δημιουργικό εργαστήρι παντομίμας
Safari & Hiking στον Μαχαιρά: Ζήσε μια αυθεντική περιπέτεια στη ανθισμένη κυπριακή φύση
Μια μοναδική outdoor εμπειρία που συνδυάζει εξερεύνηση, πεζοπορία και τα εντυπωσιακά τοπία του ορεινού Μαχαιρά
«Χόρεψε, χόρεψε στη γειτονιά» των Αγίων Ομολογητών
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για το πιο όμορφο έθιμο της γειτονιάς