Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2019
O Αύγουστος τελείωσε και οι δρόμοι της Αθήνας αποκτούν ξανά ζωή, η επιστροφή στην ελλαδική πρωτεύουσα όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε τη θερινή μας διάθεση στην ντουλάπα: η νυχτερινή Αθήνα ανάβει τα φώτα της για να μας υποδεχτεί και οι τελευταίοι αναστεναγμοί του καλοκαιριού μάς περιμένουν στις πίστες της παραλιακής, που ανοίγουν για να ξορκίσουν τη μελαγχολία των... επαναπατρισμένων θαμώνων τους.
Ζεστή ακόμη από τις –καψαλισμένες με αγνό λαϊκό κέφι– καλοκαιρινές της εμφανίσεις και με σταθερή έφεση στα after ραντεβού, η διανδρία Γιώργος Γιαννιάς - Χρήστος Χολίδης έχει επανέλθει ήδη από την Παρασκευή 23/8 στη φιλόξενη πίστα του «Frangelico», συνεχίζοντας τη μακρά επιτυχία της περασμένης σεζόν, με διαχρονικά σουξέ από το λαϊκό ρεπερτόριο να μιξάρονται με δικές τους μεγάλες στιγμές αλλά και νεότερα αντιδάνεια από καταξιωμένους συναδέλφους τους. Με την Ελευθερία Ελευθερίου ανάμεσά τους να δίνει ποπ ρυθμό υψηλών θερμοκρασιών, οι δύο λαϊκοί βάρδοι διατηρούν ζωντανό το καλοκαιρινό τέμπο ενός venue-σημείο αναφοράς στην παραλιακή, υποδεχόμενοι σταθερά τα ξημερώματα κάθε σαββατοκύριακου για τη σεζόν που έρχεται.
Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στη «Fantasia», το παραλιακό του αρχηγείο, το Σάββατο 7/9 ύστερα από μια μακρά περιοδεία sold out εμφανίσεων ανά την ελληνική επικράτεια. Τον συνοδεύουν η δροσερή λάμψη του Stan Αντιπαριώτη αλλά και η φρεσκάδα της Ήβης Αδάμου. Άκρως νεανικό και ποπ, το δίδυμο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού πλαισιώνει με χορευτικό τέμπο το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του αδιαφιλονίκητου πρίγκιπα της νεανικής λαϊκής σκηνής.
Μεγάλη μετεγγραφή της σεζόν ο Θοδωρής Φέρρης. Μπορεί να έχει συνδέσει το όνομά του με τα δευτεριάτικα ξενύχτια του «Nalu» για πάνω από ένα χρόνο, τώρα όμως περνάει στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Ποσειδώνος, για να βρει τη θέση του στην cosy πίστα του «Romeo Club» – από το Σάββατο 7/9. Καμάρι των νοτίων προαστίων –φέρνει μαζί του ένα ευρύ following από την περιοχή–, θα συναντήσει εκεί και τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος, έχοντας μαζέψει γαλόνια κεφιού από τη διαδρομή του στις πίστες της Πάτρας, ψήθηκε στην αθηναϊκή νύχτα μέσα από το περσινό σχήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Στο νεανικό λαϊκό πρόγραμμα των δυο τους το εκρηκτικό ποπ στοιχείο αλλά και τις ιαχές του γυναικείου κοινού προσθέτει ο Νίκος Ζωτιάδης, frontman των δυναμικών 719, ενώ τις ροκάτες εντάσεις αναλαμβάνει η Κατερίνα Λιόλιου, που βάζει ηλεκτρισμένη θηλυκότητα στην εξίσωση.
Μεγάλη επιστροφή στα βόρεια
Τη σημαντική απουσία του από την αθηναϊκή νύχτα θα διακόψει φέτος ο Λευτέρης Πανταζής, που επανέρχεται στη σκηνή για να ηγηθεί του φθινοπωρινού προγράμματος του «Εμπατή North Live Stage» της Νέας Ερυθραίας. Η ηγετική μορφή της διασκέδασης των ’90s θα ξεδιπλώσει τα τεράστια σουξέ του στη μεγάλη πίστα του venue των βορείων προαστίων, με support τον Θάνο Πετρέλη –επίσης σε mood επαναφοράς– αλλά και τον σταθερά αξιόπιστο και άκρως επικοινωνιακό Πάνο Καλλίδη να συμπληρώνει την αντρική υπόθεση του προγράμματος. Μαζί τους ο αιρετικός TUS, θα δίνει ραπ ρυθμό στα νεανικά διαλείμματα. Η έναρξη προγραμματίζεται για την Παρασκευή 20/9.
Πηγή: Αθηνόραμα
Σχετικά
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αναφέρεται για την αιτία θανάτου – Τη Δευτέρα η κηδεία
Όσα έγιναν γνωστά
Αναβάλλεται η συναυλία της Πάολας στην Κύπρο
Λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η συναυλία της Πάολας μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία
Οι συναυλίες που αναβάλλονται μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη
Οι καλλιτέχνες που ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν τις συναυλίες τους
Ο Γιάννης Κότσιρας τραγούδησε το «Ανήκω σε Μένα» του Μαζωνάκη στη χθεσινή του συναυλία στην Κύπρο
Τίμησε τον γνωστό τραγουδιστή που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών