Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020
Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, απόψε θα είναι μια ιδιαίτερα κρύα νύχτα με την θερμοκρασία στο εσωτερικό να πέφτει στους 6 βαθμούς και στους 9 στα παράλια.
Μάλιστα, αναμένεται να πέσουν χιόνια όχι μόνο στα ορεινά αλλά και στα ημιορεινά, σε υψόμετρο μέχρι 1200 μέτρα.
Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά και τοπικά στα ψηλότερα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, καθώς και χιόνι στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής, σύντομα όμως θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Πέμπτη και πτώση την Παρασκευή για να παραμείνει λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Φαίνεται πως νέα πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί το Σάββατο και την Κυριακή, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα.
Σχετικά

5 πανέμορφα και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι θέλετε και εσείς κάτι περισσότερο… ανεξερεύνητο, πάρτε ιδέες!

Αυτή είναι η νεά Κορεάτικη σειρά του Netflix που αξίζει να δεις
Μία ιδιαίτερα μυστηριώδης σειρά

Η Louis Hotels διακρίθηκε με δύο βραβεία στα Cyprus Tourism Awards της Boussias Cyprus
Ένα διαχρονικό ταξίδι αφοσίωσης, αισθητικής και ποιοτικής φιλοξενίας!

“Naked flying”: Η «γυμνή πτήση» είναι το νέο trend στο ταξίδι – και δεν είναι αυτό που φαίνεται
Ξέχνα τις βαλίτσες, τις ουρές στο check-in και τις χρεώσεις για αποσκευές

Πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής - Ήταν ο «κακός» στη σειρά Παρά Πέντε
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ανακαλύψαμε τρία υπέροχα σπιτάκια, για διαμονή σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Πάφου
Ένα κατάλυμα με τρία μοναδικά σπιτάκια για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο χωριό

Άνοιξε το πρώτο μουσείο στην Ασία αφιερωμένο στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Το πρώτο μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) στην Ασία άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 7 Ιουλίου στο Χονγκ Κονγκ.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «Harry Potter» – Η πρώτη φωτογραφία του νέου Χάρι
Μαζί με την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων, το HBO ανακοίνωσε και νέο κύμα ηθοποιών που προστίθενται στο καστ

Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα - Πού και πότε αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


WhatsApp: Η νέα λειτουργία που προστατεύει από παρενόχληση
Η πλατφόρμα ιδιοκτησίας Meta εισάγει σημαντική αναβάθμιση ιδιωτικότητας – οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν χωρίς να αποκαλύπτουν τον αριθμό τους

Ένα 24ωρο βασιλικής απόδρασης στο Royal Apollonia
Όταν η Λεμεσός σε κακομαθαίνει με θέα, spa και fine dining σε πεντάστερο περιβάλλον