Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2013
Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου διοργανώνει και φέτος που συμπληρώνονται 30 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ιδρύματος, το ετήσιο International Bazaar 2013 -Ημέρα Χαράς και Αγάπης- την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο χώρο του Ιδρύματος στην Λευκωσία.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.κ. Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος θα τελέσει τόσο τα εγκαίνια όσο και τα αποκαλυπτήρια των προτομών των Μεγάλων Ευεργετών του Ιδρύματος, Στέλιου και Έλλης Ιωάννου στην παρουσία της οικογένειας Ιωάννου.
Παιχνίδια για μικρά παιδία, αυτοκινητάκια, λούνα παρκ, International Bazaar από πρεσβείες, pony ridings, face painting, φουσκωτά, φαγητό, σπιτικά γλυκά, δημοφιλείς ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές, αποτελούν κάποιες μόνο από τις πολλές εκπλήξεις που περιμένουν μικρoύς και μεγάλους τη μέρα εκείνη. Κυκλοφορεί, επίσης, λαχνός με μεγάλο δώρο ένα ολοκαίνουργιο KIA Picanto, προσφορά των εταιρειών Α. Λούτσιος και Υιοί και Ιωάννου & Παρασκευαίδης, καθώς και πολλά άλλα πλούσια δώρα. Εισφορές μπορούν, επίσης, να γίνονται και μέσω του Cyta Charity Direct αποστέλλοντας γραπτά μηνύματα στον αριθμό 7000 με τις ενδείξεις bazaar 1 ( €1), bazaar 2 (€2) και bazaar 3 (€3).
Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου είναι η έκφραση της πρώτης οργανωμένης συμπαράστασης προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και έχει ως στόχο την κάλυψη συμπληρωματικών αναγκών του Ιδρύματος, την ευημερία των τροφίμων του και τη συμπαράσταση προς τις οικογένειες τους. Πιο συγκεκριμένα, το έργο του Συνδέσμου παρέχει έμπρακτη στήριξη σε τρία Ιδρύματα: το Ίδρυμα Χριστού Στέλιου Ιωάννου, τις Ενταγμένες Οικιστικές Μονάδες στα Λατσιά και τη Στέγη Άγιος Χριστόφορος.
Οι εισπράξεις από την ημέρα χαράς και αγάπης και κάθε άλλη εισφορά θα ενισχύσουν το πιο πάνω πολυεπίπεδο έργο και τα άτομα με νοητική υστέρηση, που ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές, μας έχουν ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.
Σχετικά

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται και φέτος ο 3ος Βιβλιομαραθώνιος!
Έχεις 5 µήνες για να διαβάσεις τα 5 βιβλία που έχουν επιλεγεί

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!

Βραβεία WIBA Mediterranean 2025: Το πιο καυτό event του καλοκαιριού έρχεται στη Λεμεσό
Η Λεμεσός υποδέχεται τα πρώτα βραβεία WIBA της μεσογείου