Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαρτίου 2020
Έπειτα από μία δυνατή συνεργασία με τη μοναδική Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά "Τα πλοία της γραμμής" να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ο αγαπημένος σε όλους τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας ταξιδεύει και τραγουδά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
Ένας από τους λίγους σύγχρονους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Κώστας Μακεδόνας με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, που περιέχουν το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα» , το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά, κάθε φορά μας χαρίζει μουσικές στιγμές που μένουν για πολύ καιρό μέσα μας. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας» ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα.
Από το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα δεν λείπουν και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκο υ, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.
Ο Κώστας Μακεδόνας ένας λαϊκός και όχι μόνο, ερμηνευτής, από τους καλύτερους και πιο δυνατούς τραγουδιστές της γενιάς του, απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Επί σκηνής μαζί του, η εξαιρετική τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.
Σάββατο 28 Μαρτίου στις 22:00 Στο Πέραμα στη Λεμεσό
Πληροφορίες/Κρατήσεις 25373763.
-
Στο Πέραμα
28 Μαρτίου 2020
Σχετικά
Απόψε ο πρώτος ελληνικός ημιτελικός για τη Eurovision
14 τραγούδια διεκδικούν επτά θέσεις στον μεγάλο τελικό - Ανάμεσά τους και το μεγάλο φαβορί «Ferto» από τον Akyla
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Το City of Dreams Mediterranean διοργάνωσε μία ξεχωριστή VIP βραδιά με την Κέλλυ Κελεκίδου
Η μουσική βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο της νέας σειράς του θερέτρου, «A night to remember with»
Ετοιμάσου για την Καρναβαλίστικη Φιέστα του Windcraft Band
Με 30 μουσικούς στη σκηνή, το Windcraft Band υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη ενέργεια,
Eurovision 2026: Είδαμε, ακούσαμε το "Jalla" και γράφουμε την άποψή μας
Χιούμορ, ταυτότητα και ένα κολλητικό “Jalla Jalla” η Κύπρος παίζει με τον εαυτό της, κερδίζει τους φαν και ανεβαίνει στα στοιχήματα
Στις 14 Φλεβάρη, αφήστε τα ρομαντικά playlists και κατεβείτε Πρόζακ
Στις 14 Φλεβάρη, αντί να αγοράζετε ο ένας στον άλλο λουλούδια, ρίξτε τα σε εμάς
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην Κύπρο
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα και αυθεντικές στιγμές, σε έναν χώρο που ξέρει να φιλοξενεί δυνατά live
Πέθανε ο τραγουδιστής των 3 Doors Down – Εφυγε από τη ζωή ο Brad Arnold σε ηλικία 47 ετών
Ο Αρνολντ έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες αφότου ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του νεφρού.
Super Bowl LX: Το πάρτι του Bad Bunny στο Halftime Show – Lady Gaga, Ρίκι Μάρτιν και πολιτικά μηνύματα
Στις οθόνες του Levi's Stadium εμφανίστηκε με τεράστια γράμματα το μήνυμα «The only thing more powerful than hate is love» (Το μόνο πράγμα πιο δυνατό από το μίσος είναι η αγάπη).
Eurovision 2026: Ακούστε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό
Το τραγούδι τιτλοφορείται "Jalla" και ερμηνεύει η Αντιγόνη
Τα «Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» συνεχίζουν με τον Χρήστο Νικολόπουλο στο Παλλάς στη Λευκωσία
Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live με πρωταγωνιστή έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής.
Eurovision 2026 - Ελλάδα: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για την εκπροσώπηση της χώρας, ποιο τραγούδι προηγείται
28 καλλιτέχνες διεκδικούν μία θέση για την εκπροσώπηση της χώρας μέσω του «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός 2026» στον μουσικό διαγωνισμό