Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2020
Στις 18 Απριλίου, ετοιμάσου για το One World: Together At Home, ένα άλλο παγκόσμιο online event, στο οποίο διάσημοι από όλο τον κόσμο θα τραγουδήσουν για την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Πιο συγκεκριμένα η Lady Gaga επιμελείται την online live συναυλία, One World: Together At Home, η οποία γίνεται για την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για τον COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και για να τιμήσουν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην online συναυλία εκτός από την Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.
Οι οικοδεσπότες της συναυλίας θα είναι οι Αμερικάνοι παρουσιαστές Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια ABC, CBS και NBC, καθώς και με online streaming στις 18 Απριλίου, 3 π.μ. ώρα Ελλάδος.
Στις 19 Απριλίου, το βρετανικό κανάλι, BBC One, θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες και διάσημους όπως τους David Beckham, Idris και Sabrina Elba, Kerry Washington, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και μέλη της παραγωγής από το Sesame Street.
Ο Π.Ο.Υ. και η πλατφόρμα κοινωνικής δράσης, Global Citizen, συνεργάζονται για την παραγωγή της συναυλίας. Το Together at Home, που ξεκίνησε μόλις τον περασμένο μήνα, παρουσίαζε homemade συναυλίες από καλλιτέχνες που είναι στην απομόνωση (Shawn Mendes, Camila Cabello και Rufus Wainwright). Μέχρι στιγμής, η Lady Gaga φαίνεται να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό για την καταπολέμηση του COVID-19 (35. εκατ. δολάρια), μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.
Ο γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ., Δρ. Adhanom Ghebreyesus, αναφέρει ότι: “Μπορεί να χρειάζεται να μείνουμε χωριστά για λίγο καιρό, αλλά μπορούμε ακόμα να συγκεντρωνόμαστε, εικονικά, για να απολαύσουμε υπέροχη μουσική. Η συναυλία One World: Together at Home αποτελεί μια ισχυρή παράσταση αλληλεγγύης ενάντια σε μια κοινή απειλή.”
Πηγή: theguardian.com
Σχετικά

Minthis Music Festival 2025: 5 αξέχαστες νύχτες μουσικής, σε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό
Μια Συμφωνία Κομψότητας και Πολιτισμού

Οι Μέλιsses έρχονται Κύπρο, για το πιο hot πάρτι!
Το κορυφαίο beach bar της Λάρνακας γιορτάζει με το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα

Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή ετοιμάζουν το απόλυτο πάρτι στην Κύπρο
Θα είναι αυτή η συναυλία της χρονιάς;

Οι Πυξ Λαξ σε καλοκαιρινή περιοδεία: Δύο στάσεις στην Κύπρο
Δύο αξέχαστες συναυλίες και να εκφράζουν όλα όσα θέλουμε να πούμε για παλιές και νέες αγάπες.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ταξιδεύει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Μικρή Άρκτο
Αυτή τη φορά με το solo project το οποίο κατά καιρούς παρουσιάζεΙ
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία της Ακαδημίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου
Φτάνοντας κοντά στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους, η Ακαδημία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, μαζεύει τις επιτυχίες της χρονιάς

Eurovision 2025: Το The Model ένα προηγμένο σύστημα προβλέψεων προβλέπει τον φετινό νικητή
Οριακά στον τελικό η Ελλάδα, λίγο καλύτερα η Κύπρος

Μάθαμε ποιος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο Φεστιβάλ Γάλακτος
Ένα μεγάλο όνομα θα ανέβει και φέτος στη σκηνή


Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα και το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι

PSY: Η ζωή του μετά το παγκόσμιο φαινόμενο Gangnam Style
Ήταν 2012 όταν ο άγνωστος στον περισσότερο κόσμο PSY έκανε όλο τον πλανήτη να χορεύει Gangnam Style. Πού είναι και τι κάνει σήμερα;

Στον Μόλο Λεμεσού στήνεται το πιο καυτό πάρτι με Afro και Latin ρυθμούς
Ένα sunset session γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση και ατέλειωτη διασκέδαση