News , Guide

Η παραγωγή των «Friends» ετοιμάζει μια μικρή έκπληξη για τους fans της σειράς

Eπεισόδια με ρεπορτάζ καιπαρασκήνιο πίσω από τις κάμερες υποσχέθηκε η παραγώγη της σειράς

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2020

"Θύμα" του κορωνοϊού είναι και το πολυαναμενόμενο reunion της θρυλικής και αγαπημένης σειράς των “Friends”. Έτσι λίγες εβδομάδες πριν την περίφημη τηλεταινία που αναμενόταν να προβάλει η HBO Max στους δέκτες της, στις 27 Μαΐου, ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται για το μέλλον.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, το πολυαναμενόμενο επεισόδιο θα συνέπιπτε με το λανσάρισμα της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας του HBO, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει πλέον.

Λόγω κορωνοϊού, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι αναγκασμένη να αναβάλλει την προβολή του ειδικού επεισοδίου για αργότερα, αλλά ετοιμάζει μια μικρή έκπληξη για τους fans.

Δεδομένου όμως ότι ήδη πολλοί τηλεθεατές είχαν δηλώσει εγγραφή στο ειδικό κανάλι Friends στην HBO Max, που έχει δημιουργηθεί με την προβολή παλαιότερων επεισοδίων για τα μέλη της εν αναμονή της τηλεταινίας, οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να προβάλλουν “επεισόδια με ρεπορτάζ, με παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες, παλαιότερες συνεντεύξεις των συντελεστών”, προκειμένου να μην επηρεαστεί η ήδη αυξανόμενη ζήτηση.

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close