Things to Do , Top Stories

Στη Λευκωσία η "Cytanet SuperSpecial Stage"

Από τη Λευκωσία θα ξεκινήσει το φετινό Cyprus Rally

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2013

Έχουν περάσει 14 χρόνια από την τελευταία φορά που ο εθνικός αγώνας ράλλι είχε την βάση του στην πρωτεύουσα. Η καρδιά του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 δεν θα κτυπάει μόνο στη Λευκωσία αλλά εδώ ακριβώς θα ξεκινήσουν οι δοκιμασίες του σκληρού μας αγώνα για τα ντόπια αλλά και ξένα πληρώματα. Φεύγοντας από τη ράμπα εκκίνησης το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, όλα τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο Μακάριο Στάδιο όπου στον χώρο στάθμευσης του θα τα περιμένει η "Cytanet SuperSpecial Stage" για μια δοκιμασία στην άσφαλτο, συνολικού μήκους 2.24 χιλιομέτρων. Πριν, όμως, ξεκινήσουν επίσημα τα χρονόμετρα του αγώνα μας, στον χώρο της "Cytanet SuperSpecial Stage" οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασσικά μοντέλα που άφησαν ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου. Στον ίδιο χώρο θα προσφέρουν άπλετο θέαμα με πλαγιολισθήσεις και αυτοκίνητα τύπου drift από τα κορυφαία ονόματα της Κύπρου!

Από νωρίς το απόγευμα ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος της "Cytanet SuperSpecial Stage" θα γεμίσει από ιστορία και ταχύτητα, προσφέροντας για αρχή στους θεατές ένα φαντασμαγορικό show με αυτοκίνητα drift μέσα στην ειδική διαδρομή. Στη συνέχεια, και μετά την ολοκλήρωση της πανηγυρικής εκκίνησης που θα γίνει στον χώρο έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο στη Λευκωσία, τα πληρώματα θα ριχτούν και επίσημα στη μάχη του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013. Τα μεγαλύτερα ονόματα του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής αλλά και του κυπριακού πρωταθλήματος θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αναμετρηθούν στη Λευκωσία για τον κλαλύτερο χρόνο στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα. Ο χώρος δίπλα από το Μακάριο Στάδιο θα διαμορφωθεί και θα φωταγωγηθεί κατάλληλα για τους σκοπούς του αγώνα, ο οποίος θα μεταδίδεται ζωντανά από τη Cytavision.

Η δράση ωστόσο δεν θα τελειώσει μετά από το πέρασμα των 30 συμμετοχών του CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 καθώς με το που θα επιστρέψουν στο Service Park, η "Cytanet SuperSpecial Stage" θα φιλοξενήσει ακόμη έναν αγώνα Time Attack με περισσότερα από 25 πληρώματα να βγαίνουν στην πίστα με σκοπό να αναδειχθεί ο ταχύτερος! Τα γρηγορότερα αυτοκίνητα του νησιού θα έχουν μπροστά τους δυο εντυπωσιακά περάσματα στο 1ο Nicosia Time Attack Challenge με το θέαμα να είναι απόλυτα χορταστικό!

Το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου, με τη στήριξη της CNP Ασφαλιστικής και τη χορηγία του Δήμου Λευκωσίας, της Cyta, του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Κατάρ. 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της "Cytanet Superspecial Stage":

18.30: Ανοίγει ο χώρος των θεατών – επισκεπτών

19.15: Έναρξη με ενημέρωση θεατών για το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

19.30 - 19.40: Επίδειξη αυτοκινήτων drift, στατική έκθεση κλασικών αγωνιστικών

19.45 - 19.55: Συνεντεύξεις / ενημέρωση για το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

20.00: Έναρξη αγωνιστικού μέρους CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013

21.15 / 21.30: Έναρξη Nicosia Time Attack Challenge

Θα υπάρξει διάλειμμα μεταξύ πρώτου και δεύτερου περάσματος

23.15 (περίπου): Λήξη εκδήλωσης

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close