Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2020
Δώδεκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου (όπως πιστεύαμε) βιβλίου της σειράς «Τwilight» -στα ελληνικά με τίτλο «Χαραυγή»- η συγγραφέας των μπεστ σέλερ, Στέφανι Μέγιερ ανακοίνωσε ότι πιάνει ξανά το νήμα των βιβλίων που εξελίχθηκαν σε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, με ένα νέο μυθιστόρημα, το οποίο αναμένεται το καλοκαίρι.
Το πέμπτο βιβλίο της σειράς θα έχει τίτλο «Midnight Sun» (672 σελίδες) και θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου 2020. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, αφηγείται την ιστορία του βρυκόλακα Έντουαρντ και τον έρωτα του για την θνητή Μπέλα -στην κινηματογραφική μεταφορά με τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ-, αυτή τη φορά από την πλευρά του Κάλεν, ενώ η συγγραφέας δίνει «συναρπαστικές λεπτομέρειες» για το παρελθόν του.
Οι «Twi-hards», οι φανατικοί λάτρεις της σειράς, γνωρίζουν ότι το «Midnight Sun» δεν είναι εντελώς καινούργια ιδέα, καθώς το 2008 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χειρόγραφο με δώδεκα κεφάλαια. Μετά τη διαρροή, η Μέγιερ έκανε παύση, εγκαταλείποντας το βιβλίο και δημοσιεύοντας ως δώρο στους φαν της ένα απόσπασμα στην ιστοσελίδα της.
Όπως είπε η συγγραφέας στην εκπομπή Good Morning America σκεφτόταν να αναβάλλει την κυκλοφορία του βιβλίου λόγω πανδημίας, αλλά τελικά αποφάσισε έδωσε το πράσινο φως, επειδή οι θαυμαστές της σειράς το περίμεναν εδώ και χρόνια.
Η είδηση (το «Midnight Sun» θα είναι πιο σκοτεινό, κατά δήλωση της Μέγιερ) προκάλεσε ενθουσιασμό στο twitter κυρίως λόγω της μεγάλης απόστασης από το τελευταίο βιβλίο, ενώ ορισμένοι χρήστες αναφερόμενοι στο timing της ανακοίνωσης, έγραψαν ότι ο κεντρικός χαρακτήρας του βιβλίου Έντουαρντ Κάλεν κινδύνευσε να πεθάνει από την ισπανική γρίπη το 1918, οπότε και έγινε αθάνατος όταν τον υιοθέτησε ο βρυκόλακας Κάρλαϊλ Κάλεν που στην πορεία της ζωής του είχε γίνει γιατρός.
Σχετικά
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο
10 φθηνά ελληνικά νησιά για διακοπές το 2026
Αναζητάτε νησιά με φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φθηνά ξενοδοχεία; Δείτε τη λίστα με τα πιο οικονομικά νησιά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Πώς θα είναι το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο - Η πρόβλεψη του Τμ. Μετεωρολογίας
"Στην Κύπρο, οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν να έχουμε ένα φυσιολογικο καλοκαίρι"
Το ελληνικό νησί που υμνούν οι βρετανικοί Times
Το δημοσίευμα σημειώνει πως το συγκεκριμένο νησί συνεχίζει να διατηρεί τη μυθική του γοητεία με τους σύγχρονους επισκέπτες να σαγηνεύονται κυρίως από τις «απίθανες παραλίες» και τα «δελεαστικά, τιρκουάζ νερά»
40 χωριά που αξίζει να ανακαλύψεις φέτος: Πού να μείνεις, τι να φας και τι να δεις
Αν ψάχνεις την πιο αυθεντική καλοκαιρινή εμπειρία, ήρθε η ώρα να πας χωριό
Η απόλυτη εμπειρία του «slow travel», σε ένα σαββατοκύριακο στο Annabelle
Γαστρονομία, wine tasting και θαλασσινό αεράκι, στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Πάφου