Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2020
Ο Δήμος Λευκωσίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας ενώνουν δυνάμεις και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την αυτοθυσία τους, τον επαγγελματισμό και το πείσμα τους να ξεπεραστεί ο σκόπελος της φετινής πανδημίας.
Με τη συνεργασία της Διεύθυνσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας διοργανώνουν συναυλία με τίτλο «Χρώματα της Άνοιξης: από τον Vivaldi στον Piazzola» την προσεχή Κυριακή στις 5μμ στον κήπο πίσω από το νοσοκομείο παρά της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων.
Το πρόγραμμα της συναυλίας θα περιλαμβάνει έργα διάσημων συνθετών όπως Vivaldi, Mozart, Shostakovich, Σόλωνα Μιχαηλίδη, M. De Falla, Dvorak, και Piazzola, αναδεικνύοντας κουλτούρες και ακούσματα ενός μεγάλου φάσματος συνθετών κλασσικής μουσικής.
Συμμετέχουν τα εξής μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου: Νίκος Πίττας (βιολί), Ηρακλής Μιτέλλας (βιολί), Νικόλας Παπαγεωργίου (βιόλα) και Μιράντα Παπανεοκλέους (βιολοντσέλο).
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι η συναυλία γίνεται αποκλειστικά για το προσωπικό και τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, θέλοντας να τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης του διατάγματος του Υπουργού Υγείας.
Σχετικά


Ένα αυθεντικό Κυπριακό Παραδοσιακό Γλέντι θα στηθεί στην Πανεπιστημιούπολη
Με έναν αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη

Πέθανε ο μαέστρος Άγις Ιωαννίδης
Ο Άγις Ιωαννίδης υπήρξε μια εμβληματική μορφή της μουσικής ζωής της Κύπρου, με σπουδαία διεθνή πορεία και αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία

Η Λακατάμεια ετοιμάζεται για την πρώτη μουσική διαδρομή από 17 μπάντες
Με φαγητό, ποτό, περπάτημα και διασκέδαση

Αλλαγή χώρου για την εμφάνιση των Pan Pan και Years Of Youth στην Κύπρο
Πάμε να ακούσουμε την "Ανισόπεδη Ντίσκο" και άλλες αγαπημένες δημιουργίες

Πάνος Βλάχος: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία στην Λευκωσία
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025

Ευθύβουλε Θεοχάρους, μίλησε μας για τις Πέμπτες στην πρωτεύουσα
Από την Eurovision στην Κύπρο: το ταξίδι ενός δημιουργού

Eurovision 2026: Αυτή είναι η τραγουδίστρια που φημολογείται ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό
Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια με τις δυνατές συνεργασίες που φέρεται να πηγαίνει στον διαγωνισμό

Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία με Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα, Καζούλη και Παπαδόπουλο
Τέσσερις αγαπημένοι δημιουργοί και αυθεντικοί ρόκερ μοιράζονται με το κοινό «τα τραγούδια της ζωής τους»

Τρεις μουσικοί μας ταξιδεύουν στην Κρήτη με παραδοσιακά τραγούδια
Ένα ταξίδι σε παραδόσεις και μελωδίες του Αιγαίου και της Μικράς Ασίας

Ο διεθνούς φήμης κοντραμπασίστας Kham Meslien στην Αξιοθέα
Έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο για να παρουσιάσει στο κοινό της Αξιοθέας, την αφηγηματική δύναμη του κοντραμπάσου του

Οι Prospectus επιστρέφουν ανανεωμένοι για μία ξεχωριστή εμφάνιση στην Λευκωσία
Το πρώτο live μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη