Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2020
Το Séraphine Stage ανοίγει τις πόρτες του διαδικτυακά και κάθε Πέμπτη στις 21:00 θα παρουσιάζει ONLINE μουσικά σχήματα, μικρές παραστάσεις, stand up comedy, γνωστούς αγαπημένους ερμηνευτές και ανελισσόμενους καλλιτέχνες, μουσικούς παραγωγούς, οργανοπαίχτες, DJ's, θεματικές βραδιές, αφιερώματα σε γνωστούς συνθέτες, στιχουργούς, ερμηνευτές.
Η ομάδα του Séraphine Stage, με την αφιλοκερδώς στήριξη των συνεργατών της και πλειάδας καλλιτεχνών, φιλοδοξεί να πληρώσει το κενό στις βραδινές σας εξόδους έως ότου λήξει η απαγόρευση λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων. Οι συνεργάτες μας, Νικόλας Πετέλης και Μαρτίνος Θαλασσέτης από την εταιρεία Protech Electrics LTD στον ήχο και τον φωτισμό, ο Παντελής Βαλταδώρος από την εταιρεία ArtQuality στην εικονοληψία και μοντάζ, ο Μάριος Θεοδοσίου στα γραφικά και ο Πάνος Πετρίδης ως διαχειριστής του Séraphine Stage όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τη κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Στην προσπάθεια μας επίσης έχουμε τη στήριξη των Gloria Jean's Coffee Λεμεσού με παραχώρηση δωρεάν προϊόντων για τους τεχνικούς και τους καλλιτέχνες και οι συναυλίες τελούν Υπό την Αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.
Η πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 στις 21:00 παρουσιάζοντας την Iro Kleitou σε μία live εμφάνιση μαζί με τους Kotsougiannis George και Σωτήρης Χριστοδούλου όπου ερμήνευσε γνωστά covers και δικά της τραγούδια! Το πρώτο Live Stream Session στέφθηκε με επιτυχία αφού έχει φτάσει μέσα σε 5 μέρες σχεδόν 6,000 προβολές.

Αυτή τη Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 στις 21:00 κοντά μας το συγκρότημα The Decoys
The Decoys…the ultimate party band! Covering a wide range of material from the genres’ of pop, rock, funk and charts Decoys gigs are always busted from energy and good vibes!
Kirsty Dewar: Vocals
Alexandros Papantoniou: Guitar
Alexis Demetriou: Guitar
Aleksandar Jotovic: Bass
Alexander Papadopoulos: Drums
(Το Link της εκδήλωσης https://www.facebook.com/events/2632851036972531/ )
Ραντεβού κάθε Πέμπτη στις 21:00 Live από το Séraphine Stage
Σχετικά
Τελευταίες εμφανίσεις για τον Ηλία Βρεττό στο λευκωσιάτικο Ζazza
Το νέο μουσικό venue της Κύπρου που άλλαξε τα δεδομένα του nightlife στη Λευκωσία.
Eurovision 2026: Ανατροπή στα στοιχήματα - Η χώρα που ανεβαίνει συνεχώς
Ανατροπές στην κορυφή
Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ζωντανά στη Λεμεσό
Μια δυνατή μουσική βραδιά στο Bordello Bar με special guest τη Μαρία Βαρδάκη
Το Sistema Cyprus επιστρέφει με δύο μοναδικές συναυλίες
Οι νεαροί μουσικοί του Sistema Cyprus ετοιμάζονται να προσφέρουν στο κοινό μια ζωντανή, δυναμική συναυλιακή εμπειρία
Eurovision 2026: Ανατροπή στα προγνωστικά – Υποχώρηση για την Ελλάδα και τον Akylas
Η απειλή από τη Δανία και το «Eclipse» της Αυστραλίας
Ο Διονύσης Σχοινάς έρχεται στην Κύπρο για μια εκρηκτική live εμφάνιση
Στις 31 Μαρτίου στο Lush, μαζί με τον Κώστα Λαϊνά
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να ροκάρει με τα Γυμνά Καλώδια
Τη μεγάλη παρέα, με την μπάντα που έχει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει με τους στίχους και τη μουσική της
Ο Χάρι Στάιλς γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με μια κινηματογραφημένη συναυλία στο Netflix
Η πλατφόρμα ανακοίνωσε με teaser το «Harry Styles. One Night in Manchester», την κινηματογραφημένη εκδοχή της συναυλίας που θα δώσει στις 6 Μαρτίου στο Co-op Live στο Μάντσεστερ
Eurovision 2026: Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού στον εθνικό τελικό
Ποια ήταν η τελική κατάταξη
Κάθε Τετάρτη η Λευκωσία αποκτά νέο μουσικό σημείο αναφοράς
Ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας