Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2020
Το μουσικο-κοινωνικό πρόγραμμα Sistema Cyprus μεγαλώνει και αναζητά πνευστά μουσικά όργανα που θα δώσουν την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να ενταχθούν στην Ορχήστρα του.
Μουσικά όργανα όπως φλάουτα, κλαρινέτα, σαξόφωνα, τρομπέτες, όμποε, τρομπόνια, γαλλικά κόρνα, ευφώνια, κρουστά όργανα ακόμη και αναλόγια, αν δεν είναι χρήσιμα για εσάς, είναι για τα παιδιά του Sistema Cyprus.
Η συλλογή των μουσικών οργάνων για τις ανάγκες του προγράμματος έχει ήδη ξεκινήσει.
Σημεία συλλογής:
- Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε όλες τις επαρχίες,
- Αίθουσα Ειρήνης του Δήμου Λευκωσίας στην οδό Λήδρας και
- Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους στη Λάρνακα.
Όργανα που μπορεί να μην είναι πλέον χρήσιμα για εσάς, θα αποκτήσουν και πάλι ζωή στα χέρια των παιδιών. Ας τα βοηθήσουμε να αποκτήσουν το δικό τους μουσικό όργανο και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης μουσικής οικογένειας!
Για περισσότερες πληροφορίες 99 932997.
Περισσότερα για το Sistema Cyprus
Το Sistema Cyprus είναι ένα μουσικό-κοινωνικό πρόγραμμα που έχει ως στόχο να προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία σε παιδιά και νέους μέσα από τη δημιουργία Ορχηστρών και Χορωδιών. Ο δεύτερος στόχος είναι να προωθηθεί ο σεβασμός και η αναγνώριση ευάλωτων ομάδων από την κοινωνία. Το Sistema Cyprus είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Sistema Europe.
Το Sistema Cyprus ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2018 στην περιοχή της Φανερωμένης στη Λευκωσία και στη Λάρνακα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους. Απασχολεί συνολικά 200 παιδιά δίνοντας τους την ευκαιρία στο όνειρο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί ακόμη μεγαλύτερο αριθμό παιδιών.
Σχετικά
Το Trio in Cahoots σε μια γιορτινή βραδιά τζαζ στην Πάφο
Τελευταία εκδήλωση για το 2026 στο Τεχνόπολις 20 θα είναι η μουσική παράσταση με το Trio in Cahoots σε μια χριστουγεννιάτικη τζαζ εκδοχή
Η Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο για τη συναυλία της χρονιάς
Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γιορτάσει τον έρωτα, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλα «όσα αγαπάει»
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους