Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2020
Το μουσικό σχήμα Larva αντλεί την έμπνευσή του από κυπριακές μελωδίες και ρυθμούς που συγχωνεύονται με δυτικά μουσικά στοιχεία. Υιοθετώντας μια νέα προσέγγιση που αναθεωρεί την παραδοσιακή μουσική, το σχήμα δημιουργεί πρωτότυπες συνθέσεις με επιρροές από τις μουσικές του κόσμου και την τζαζ. Μετατρέπει ιδέες που προέρχονται από το παρελθόν σε σύγχρονους ήχους, σε εντελώς νέα μορφή, όπως η μεταμόρφωση της προνύμφης στη φύση. Το σχήμα θα παρουσιάσει δικές του συνθέσεις, αλλά και διασκευές παραδοσιακών κυπριακών τραγουδιών επηρεασμένες από τις μουσικές του κόσμου και την τζαζ.
Το πρότζεκτ στοχεύει στο να εκφράσει τη δική του προσωπική μουσική ταυτότητα μετατρέποντας ιδέες που προέρχονται από το παρελθόν σε σύγχρονους ήχους, προσδίδοντας έτσι νέα μορφή στο μουσικό του ύφος. Το ντουέτο φιλοξενεί τον Μάριο Μενελάου στο ηλεκτρικό μπάσο. Μουσικοί: Βασίλης Φιλίππου - πιάνο, κρουστά, νέυ, φωνή / Αλέξης Κάσινος – κιθάρα Προσκεκλημένος ο Μάριος Μενελάου – μπάσο.
Οδηγίες προς θεατές: Για την ασφαλή διοργάνωση των εκδηλώσεων και την τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, το κοινό επιβάλλεται όπως προεξασφαλίζει τις θέσεις του είτε ηλεκτρονικά, είτε από το ταμείο του θεάτρου (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 13:00). Οι θεατές προτρέπονται να προσέρχονται έγκαιρα, αποφεύγοντας το συνωστισμό κατά την είσοδό τους.

Παρασκευή 24 Ιουλίου, ώρα 21:00 στο Χώρος στάθμευσης ΣΕΚ (πίσω από Ριάλτο)
Είσοδος Ελεύθερη / Απαραίτητη η προκράτηση θέσεων
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 77 77 77 45 E-ticket: rialto.com.cy
Σχετικά
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Μία βραδιά. Δύο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Μία ανεβαστική μπάντα
Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία συναντά τη μουσική και τη διασκέδαση.
12 καλοκαιρινές βραδιές, σε ένα θεατράκι μέσα στο δάσος
Το Φεστιβάλ Μουσικής 2026, μια διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μοναδική ατμόσφαιρα του δάσους του Τροόδους.
Summer Music Festival 2026 στο Aphrodite Hills Resort
A celebration of all senses – εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά ρυθμό
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.
Η ορεινή Κύπρος ετοιμάζεται για μία μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά έναν από τους πιο αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες