Δημοσιεύτηκε στις 06 Αυγούστου 2020
Έχοντας αξιολογήσει τα δεδομένα των τελευταίων ημερών και τη διαφοροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης του νησιού, η διεύθυνση του Οινοποιείου Κυπερούντας ενημερώνει το κοινό ότι αναβάλλει ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις και αμπελώνες του, καθώς και για τις γευστικές δοκιμές κρασιών.
Με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και της υπευθυνότητας που διακατέχει τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης (Photos Photiades Group) και λόγω των εξελίξεων γύρω από την εξάπλωση του COVID-19 στη χώρα μας, το Οινοποιείο Κυπερούντας έχει λάβει την πιο πάνω απόφαση με ισχύ για όσο διάστημα καταστεί απαραίτητο.
Όπως αναφέρει σχετικά η διεύθυνση, «η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, είναι για εμάς υψίστης σημασίας, ιδιαίτερα την περίοδο του τρύγου που διανύουμε τώρα. Μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος για το οινοποιείο, η οποία δεν πρέπει να επηρεαστεί. Ευχόμαστε σε όλους τους οινοποιούς του τόπου μας καλό τρύγο και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες σύντομα».
Σημειώνεται ότι η λειτουργία του Οινοποιείου Κυπερούντας συνεχίζει κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής τα οποία προβλέπονται στο σχετικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.
Για το Οινοποιείο Κυπερούντας
Υπενθυμίζεται ότι το Οινοποιείο Κυπερούντας λειτούργησε για πρώτη φορά το 1998, ξεκινώντας τις πρώτες του οινοποιήσεις. Έχοντας πάντα ως γνώμονα την απαράμιλλη ποιότητα, τη συνέπεια και το πάθος για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών, την καινοτομία και την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, το Οινοποιείο Κυπερούντας παράγει μια μεγάλη γκάμα εκλεκτών κρασιών. Ο αμπελώνας του οινοποιείου βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα υψόμετρα στην Ευρώπη, σε 1400 μέτρα ύψος, ενώ η περιοχή επιλέχθηκε λόγω του ιδανικού κλίματος και του ποιοτικού δυναμικού του αμπελώνα.
Σχετικά
Ένα ξεχωριστό lunch experience αφιερωμένο στις μαμάδες
Την Κυριακή 10 Μαΐου στο πρωτευουσιάνικο Crosta Nostra
Ο Άνταμ Κοντοβάς έρχεται Κύπρο για ένα (πολλά υποσχόμενο) Four Hands Dinner
KUZUBA x Adam Kodovas, Ex Machina Athens - Μία βραδιά, δύο κουζίνες, ένα ξεχωριστό Four Hands Dinner
Η Καλύτερη Σεφ του πλανήτη δεν πήγε ποτέ σε σχολή μαγειρικής και ήξερε να βράζει μόνο μακαρόνια
Η μοναδική περίπτωση της κορυφαίας Άνα Ρος δεν έχει άλλη όμοια της στον κόσμο.
Το νέο, άκρως εντυπωσιακό, γαστρονομικό hot spot της πόλης λέγεται Sova Bistrot
Ένα all day bistrot που συνδυάζει φινέτσα και γεύση
Το Henry’s by Columbia αναδεικνύει το business lunch στην καρδιά της Λευκωσίας
Εκπρόσωποι των media γνώρισαν από κοντά τη νέα μεσημεριανή πρόταση του χώρου, μέσα από ένα γεύμα αφιερωμένο στη γεύση, τη φιλοξενία και τη σύγχρονη επαγγελματική καθημερινότητα
Η Λευκωσία, για 6 μέρες, θα γίνει ο παράδεισος των burger lovers!
Το αγαπημένο Burger Week επιστρέφει πιο μεγάλο, πιο γευστικό και πιο απολαυστικό από ποτέ
Τέλος εποχής για αγαπημένη ταβέρνα στο χωριό - Το νέο παραδοσιακό ταβερνάκι που παίρνει τη θέση της
Η αγαπημένη ταβέρνα στο Πραστειό Αυδήμου περνά σε νέα εποχή και το νέο της κεφάλαιο μόλις άνοιξε
Ginger & Co: Πήγαμε, δοκιμάσαμε ασιατικά και σου λέμε εντυπώσεις!
Μια νόστιμη επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ασιατική κουζίνα στο κέντρο της Λευκωσίας
«Το Ένα»: το νέο ταβερνάκι που μυρίζει φουκού και παράδοση
Απλό τίμιο σουβλάκι και είδη σχάρας, σε ένα ταβερνάκι με καλή πρώτη ύλη και μαεστρία στο ψήσιμο
Η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη «Chef of the Year 2026» - Διπλή διάκριση για το εστιατόριο ΙΩΔΙΟ
Στα φετινά FNL Best Restaurant Awards
Ένα ξεχωριστό event με pizza, μπίρα και μουσική
IL PARCO, ABOVO Pizza και BeerBros est21, συμπράττουν για έναν καλό σκοπό
Μόλις άνοιξε το πιο κομψό all-day spot της Λεμεσού
Το νέο all-day spot της μαρίνας φέρνει κομψή μεσογειακή αύρα στη Λεμεσό