Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2020
Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες, το brunch έχει την τιμητική του... ακόμα και το καλοκαίρι. Kαι υπάρχουν πολλά στέκια στην πόλη πλέον που το έχουν εντάξει στη φιλοσοφία αλλά και στα μενού τους.
Υπάρχουν όμως κάποιες επιλογές πολύ ενδιαφέρουσες, εκτός πόλης, τα οποία έχουμε πολλούς λόγους να επισκεπτόμαστε! Brunch μακριά από το πολύβουο κέντρο της πόλης, είτε αυτό είναι κάποιο χωριό ή ακόμα και ένα κατάλυμα λίγα χιλιόμετρα μακριά.
Και εκεί που δεν το περιμένεις ανακαλύπτεις αυτό το μαγικό μέρος...

Κάπου εκεί στην περιοχή της Πιτσιλιάς μέσα στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής θα συναντήσει το γραφικό χωριουδάκι Άγιος Ιωάννης. Εκεί θα αναζητήσεις το Κέντρο Νεότητας του χωριού!
Το Κέντρο Νεότητας του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς λοιπόν είναι το νέο στο «Κέντρο του Χωρκού» ή τουλάχιστον με αυτό το όνομα θα το ψάξεις!
Πρόκειται για ένα κουκλίστικο χώρο, ο οποίος πραγματικά μεταμορφώθηκε σε μία εξαιρετική τοποθεσία για εξορμήσεις για φαγητό.
Εδώ λοιπόν θα πας για κυπριακό brunch, απολαμβάνοντας από αβγό και αναρή, μέχρι χαλλούμι, λούντζα, λουκάνικο, χωριάτικο ψωμί και τα συναφή! Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξει pancakes σε 2 εκδοχές (αλμυρή και γλυκιά)… και τον καφέ σου όπως ακριβώς τον επιθυμείς!
Το απόγευμα θα καθίσεις και πάλι εδώ για το γλυκό της ημέρας, απολαμβάνοντας συνάμα την ηρεμία του χωριού, και το βράδυ θα συναντήσεις την παρέα για φαγητό!
Στο μενού του θα βρεις από ορεκτικά και σαλάτες, μέχρι σουβλάκια, σεφταλιά, μπριζόλα, κοτόπουλο, burger ή πιατέλα κρεατικών.
Πληρ. 96921093.
Σχετικά
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.