Nightlife & Music , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+ 1 μέρη για μοναδικά cocktail στη Λεμεσό

Αμέτρητες επίλογες, σου προτείνουμε όμως 6πραγματικά καλές που ξεχωρίσαμε

Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Τελείωσες τη δουλειά και θες να χαλαρώσεις ή απλά είσαι σε mood για δροσερά cocktail;

Στη Λεμεσό θα βρεις δεκάδες μέρη για να απολαύσεις το κοκτέιλ σου και να διαλέξεις ανάμεσα από μεγάλη γκάμα γεύσεων που θα σε ικανοποιήσουν τα μέγιστα.

Το Check in Cyprus σού προτείνει έξι μαγαζιά που φημίζονται για τα μοναδικά τους cocktail και το χαλαρό vibe τους.

Ξεκινάμε!

Bar Du Soleil
Ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα, στο αναδιαμορφωμένο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, το σχετικά νέο στέκι της πόλης, σε καλεί να αράξεις από το πρωί για καφέ ή χυμό, σνακ και μπίρα. Άλλωστε είναι τόσο στυλάτο, εντυπωσιακό και συνάμα χαλαρό, που δεν θα θες να το αποχωριστείς! Όταν μάλιστα το φως της ημέρας αρχίσει να πέφτει, μεταμορφώνεται στο ιδανικό σημείο για κοκτέιλ με καλή παρέα! Εδώ έχεις να επιλέξεις ανάμεσα στα 20 διαφορετικά cocktail του (13 κλασικά, όπως Μojito, Margarita, Caipirinha, Martini κ.ά., 7 signature cocktails  και 6 gin & tonic). Συνόδευσε ιδανικά με μία από τις νόστιμες πίτσες του ή με ένα από τα platter του. 
(25371500) Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.


Gin Garden
Το Library, κάθε καλοκαίρι σε υποδέχεται στον κήπο του, στην αυλή του Μεγάρου Παυλίδη, όπου στήνεται ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό σκηνικό ιδανικό για χαλαρή έξοδο, με πράσινο, ρομαντικά λαμπάκια... και φόντο το υπέροχο νεοκλασικό. Στο Gin Garden λοιπόν θα απολαύσεις μεγάλη γκάμα από κοκτέιλ, κυρίως με βάση το gin (πώς θα τιμούσε άλλωστε το όνομά του;). Οι λάτρεις του gin θα εκτιμήσουν τα cocktail του με το παραπάνω! Στα συν βάλε τα μικρά burger που θα συνοδεύσουν το ποτό σου και την καλή μουσική! 
(96108877) Ιφιγενείας 23.


Mason
Το γνωστό μπαράκι της οδού Ζικ-Ζακ είναι ιδανικό για να απολαύσεις αργά το απόγευμα ένα χαλαρό ποτό ή το cocktail σου, είτε στα τραπεζάκια του πλακόστρωτου πεζοδρόμου είτε στην εσωτερική του αυλή, που διαθέτει και ένα χαριτωμένο μπαλκονάκι για να παίρνεις τον αέρα σου! Κλασικές γεύσεις αλλά και φυσικά τα cocktail του μαγαζιού προτιμώνται από τους θαμώνες. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το cucumber αν είσαι φίλος των πιο ξινών γεύσεων και το miss Wallace αν αγαπάς τη γλυκύτητα!
(99878920) Ζικ Ζακ 10.


Zester
Παρεΐστικο στέκι με ρετρό αισθητική, επί της οδού Ελευθερίας. Πάρε θέση στη διπλανή στοά η οποία είναι αυτόν τον καιρό πιο δροσερή και ανθισμένη από ποτέ και απόλαυσε γευστικά cocktails και ενδιαφέρουσες μουσικές επιλογές από νωρίς το απόγευμα. Δοκίμασε το Rock and Rolla, δροσιστικό κοκτέιλ με βάση το τζιν και passion fruits. Μάλιστα εδώ από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή πραγματοποιούνται θεματικές βραδιές, street food και DJs. 
(99895833) Ελευθερίας 108.

Balcon8
Θες να πιεις το κοκτέιλ σου… μπαλκονάτα; Τότε θα πας στο Balcon8, το οποίο έβγαλε τραπεζάκια στην όμορφη πλατεία, έχει vintage αναφορές αλλά και μοναδικά signature cocktails. Για να είμαστε πιο σαφείς, έχει τόσα δικά του cocktails που θα δυσκολευτείς πολύ να διαλέξεις μόνο ένα! Δοκίμασε το Aposionado και το Greco αν ψάχνεις κάτι πραγματικά διαφορετικό!
(96593615) Θέμιδος 1.

Μαντάμ
Last but not least… Η διάσημη Μαντάμ της ιστορικής πλατείας Ηρώων δεν χρειάζεται συστάσεις. Εδώ θα ζήσεις ξεχωριστά βράδια, απολαμβάνοντας τόσο το vibe της περιοχής, όσο και την (ίσως) πιο τέλεια μαργαρίτα, καθώς και μερικά δικά τους cocktail... σπεσιαλιτέ του καταστήματος! Ετοιμάσου για στιγμές χαλάρωσης με φίλους στο γωνιακό μαγαζί της ιστορικής πλατείας!
(25364218) Ανδρέα Δρουσιώτη 24, πλατεία Ηρώων.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close