Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2020
Λόγω της ακύρωσης των παραστάσεων του έργου «Αριστοφάνους και Μενάνδρου Γωνία» το Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια, ανακοίνωσε ότι οπτικογράφησε την παράσταση και θα την προβάλει στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.
Η παράσταση είχε ακυρωθεί εξαιτίας των μέτρων που είχαν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στο κοινό «να την απολαύσει από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του» αναφέρει η ανακοίνωση. Παράλληλα γίνονται προσπάθειες να μεταδοθεί και τηλεοπτικά και σε περίπτωση που οι προσπάθειες ευοδωθούν θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.
Το βίντεο της παράστασης θα είναι διαθέσιμο στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 20:00, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 24.00. Η διάρκεια της παράστασης είναι 105 λεπτά και είναι κατάλληλη από 15 χρονών και άνω.
Σχετικά

Φοίνιξ- Οι άλλοι είσαι εσύ: 3 τελευταίες παραστάσεις για το έργο του Χριστόδουλου Ανδρέου
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Wherehaus 612 στη Λευκωσία


«Τίνος είναι το μωρό»: Η νέα ξεκαρδιστική κυπριακή φαρσοκωμωδία
Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Γέλιου

«Ντόκτορ Τσέχωφ», από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι - Θέατρο ΛΕΞΗ
Ένα σπονδυλωτό έργο με 9 μονόπρακτα/δραματοποιημένα διηγήματα



Ο “Βιολογικός Μετανάστης” του Αρκά ανεβαίνει στην Αγλαντζιά
Μία σπουδαία παράσταση με καυστικό χιούμορ, από τον Λαογραφικό Όμιλο Αγλαντζιάς



Θεατρική παράσταση στην Οικία Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου
Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων


Το θέατρο ΡΟΗ ανεβάζει το "Σμήνος" του Κώστα Μαννούρη
Η παράσταση θα ανέβει σε πανελλήνια πρώτη στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας