Things to Do , Εκδηλώσεις

Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Αγάπης Carlsberg

Εδέσματα, παιγνίδια, στολίδια και πρωτότυπο οικολογικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο για την ενίσχυση άπορων οικογενειών

Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2013

Ανταποκρινόμενοι στις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες που αντιμετωπίζει η Κύπρος, ο "Όμιλος Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης" διοργανώνει το πρώτο "Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Αγάπης Carlsberg", σε συνεργασία με τον Δήμο Ιδαλίου. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10.00 μέχρι τις 17.00 το απόγευμα στους κήπους της Βιομηχανίας Carlsberg στη περιοχή Λατσιά-Δάλι.
Στο χώρο θα λειτουργούν περίπτερα πώλησης σπιτικών γλυκών, κοσμημάτων, ειδών χειροτεχνίας, χριστουγεννιάτικα στολίδια, φυτά και βιβλία. Θα πωλούνται φαγητά όπως σουβλάκια, χάμπουργκερ, hot dogs, pizzas, λουκουμάδες, ντόνατς και θα προσφέρονται διάφορα ποτά. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να χαρούν διάφορες δραστηριότητες που διευθετηθήκαν ειδικά για αυτά όπως Λούνα-Παρκ, βόλτες με πόνι, παιχνίδια με ζωάκια της φάρμας, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών, στόλισμα χριστουγεννιάτικων μπισκότων, ζωγραφική, face painting, διαγωνισμοί, κ.α. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, φωταγώγηση πρωτότυπου οικολογικού δέντρου, ύψους πέντε μέτρων, φτιαγμένο από γυάλινες φιάλες! Στην "Κυπριακή Γωνιά" θα λειτουργεί παραδοσιακό καφενείο, εργαστήρια με παραδοσιακά επαγγέλματα και πολλά Κυπριακά προϊόντα θα είναι προς πώληση. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων, όπως χαλούμι και τραχανά, τα οποία θα μπορούν  να δοκιμάσουν δωρεάν.
Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης, το οποίο θα παρουσιάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ από τους Χάρη Κκολό και Μαρία Μιχαήλ, θα περιλαμβάνει χορευτικά σχήματα και χορωδίες από διάφορα σύνολα και σχολές. Επίσης, ηθοποιοί από την δημοφιλή σειρά του ΣΙΓΜΑ “7 ουρανοί και σύννεφα αλήτες” θα υπογράφουν αυτόγραφα την ημέρα του Φεστιβάλ. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που βρίσκεται στους χώρους της εκδήλωσης, θα παραμείνει ανοικτό για ξεναγήσεις όπου τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά δεινόσαυρους και άλλα ζώα. Το φεστιβάλ διοργανώνεται σε πλήρως εθελοντική βάση από την επιτροπή εκδηλώσεων του προσωπικού και την ομάδα εθελοντισμού, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου. Διοργανωτής είναι ο "Όμιλος Εταιρειών Φώτος Φωτιάδης", σε συνεργασία με τον Δήμο Ιδαλίου, και ο χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το περιοδικό TIME OUT.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close