Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2020
Με ελπίδα και αισιοδοξία υποδεχόμαστε το νέο έτος φορώντας το γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Το βραχιόλι είναι κατασκευασμένο με ασήμι 925° και είναι διαθέσιμο σε κόκκινο και μαύρο λουράκι.
Η εισφορά των €20 βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας που προσφέρει ο Σύνδεσμος προς χιλιάδες καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους κάθε χρόνο.
Το γούρι διατίθεται σε όλα τα κατά τόπους γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και στο e-shop στην ιστοσελίδα www.anticancersociety.org.cy. Περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στα τηλέφωνα 22446222 (Λευκωσία), 25372990 (Λεμεσός), 24654921 (Λάρνακα), 26947923 (Πάφος), 23731110 (Αμμόχωστος).
Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει δωρεάν υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε συνανθρώπους μας που τους άγγιξε ο καρκίνος για σχεδόν 50 χρόνια. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και παροχή υπηρεσιών σε εξωτερικούς ασθενείς στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό, κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, θεραπεία λεμφοιδήματος, αρωματοθεραπεία, όπως επίσης και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Όλες οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την κοινωνικό-οικονομική κατάσταση του ασθενή, την καταγωγή ή το θρήσκευμά του.
Σχετικά
25+ beauty brands, αμέτρητες εμπειρίες: Το Beauty Fest επιστρέφει στη Λεμεσό!
Το μεγαλύτερο beauty event του φθινοπώρου επιστρέφει στη Λεμεσό
To νέο μυθιστόρημα της Άννας Κριθ βρίσκεται στα ράφια
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της, με τίτλο «Το τίμημα της ομορφιάς: Το ελιξίριο»
H Lidl Κύπρου βάζει «Ψαλίδι στον Πληθωρισμό» και μειώνει τις τιμές σε περισσότερα από 60 προϊόντα
Μια πρωτοβουλία έμπρακτης στήριξης του καταναλωτικού προϋπολογισμού ενάντια στις πληθωριστικές πιέσεις
FLO London: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του με μια ξεχωριστή εκδήλωση!
Ένας χώρος όπου η ομορφιά συναντά την υψηλή αισθητική και τη βρετανική φινέτσα.
H Lidl θα γεμίσει PAW Patrol
Η Lidl θέτει νέα πρότυπα στη διαφήμιση παιδικών προϊόντων: Συνεργασία με το PAW Patrol® αποκλειστικά για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που πληρούν τα διατροφικά κριτήρια του ΠΟΥ
Το ωράριο των malls της Κύπρου για τον Δεκαπενταύγουστο
Πώς θα λειτουργήσουν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα
Golden Hour: Όλα όσα θα διαβάσει στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί
Όλες οι νέες τάσεις της σεζόν, ομορφιά και συναντήσεις με προσωπικότητες που θα συζητηθούν
KULT και PALY Hollywood γιόρτασαν την αποκλειστική συνεργασία τους στην Κύπρο
Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό
Weleda Booster Drops: Το skincare γίνεται πιο έξυπνο, πιο φυσικό, πιο… δικό σου!
Η νέα σειρά Weleda Serum Booster Drops έρχεται να κάνει την περιποίηση του προσώπου σου πιο ευέλικτη και πιο προσωποποιημένη
Flo London: Η απόλυτη εμπειρία ομορφιάς που συνδυάζει τη φινέτσα του Λονδίνου με τη ζεστασιά της Λάρνακας
Ένας χώρος που συνδυάζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σύγχρονη αισθητική και εμπειρία
Το ENAVSMA παρουσιάζει τα συλλεκτικά χειροποίητα κεριά το
Φως, τέχνη και κοινωνική προσφορά σε μία δημιουργία