Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2020
Η Μπίλι Άιλις κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει και κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι με τίτλο, «Therefore I Am» (άρα υπάρχω).
Την ανακοίνωση έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο έγραψε, «Νέο τραγούδι “Therefore I Am” κυκλοφορεί την Πέμπτη, 12/11 στις 10 π.μ. ώρα δυτικής ακτής των Η.Π.Α (8 μ.μ. ώρα Κύπρου). Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι′ αυτό».
Ο τίτλος του τραγουδιού προέρχεται από το γνωμικό «I think, therefore I am» (Σκέφτομαι, άρα υπάρχω).
Η Μπίλι Άίλις είχε προγραμματίσει για το 2020 παγκόσμια περιοδεία με τίτλο, «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?», που δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού δεν τις επέτρεψε να ολοκληρώσει καθώς μόνο τρεις συναυλίες πραγματοποιήθηκαν, αφού στην συνέχεια ακυρώθηκε.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και μέσα από livestream συναυλίες παρουσίασε το νέο της σινγκλ, «My Future», ενώ για μία άλλη φορά έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου για την κλιματική αλλαγή προτρέποντας τον κόσμο στις εκλογές για την ανάδειξη του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών να καταψηφίσουν τον «πορτοκαλί άνθρωπο», αναφερόμενη στον Ντόναλντ Τραμπ.
Τον Οκτώβριο η Μπίλι Άιλις κυκλοφόρησε το βίντεο για το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, «No Time to Die».
Πηγή: Variety
Σχετικά
Μαρίνα Σάττι: «Επάνω στο Τραπέζι» - Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι
Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του videoclip στο YouTube
Βρήκαν χαμένο τραγούδι της Τίνα Τέρνερ μετά από δεκαετίες
Το «Hot For You, Baby», αρχικά, προοριζόταν να είναι το τραγούδι του άλμπουμ αλλά τελικά αποσύρθηκε
H Λευκωσία 2030 παρουσιάζει ξεχωριστούς μουσικούς της πρωτεύουσας στη συναυλία Music Unites
Η συναυλία πραγματεύεται τη δύναμη της μουσικής ως το βασικό χαρακτηριστικό της ξεχωριστής πολιτισμικής μας ταυτότητας
Eurovision 2025: Αυτή είναι η χώρα που αποσύρεται από τον φετινό διαγωνισμό
Παρόλο που αποσύρεται από τον διαγωνισμό θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό
Tο πρόγραμμα Φεβρουαρίου - Μαρτίου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου
Οι συναυλίες που θα παρακολοουθήσουμε
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στο νησί μας για μια γιορτή αγάπης και προσφοράς
Με μελωδίες και τη θετική του ενέργεια
Η Ελένη Δήμου σε μία live εμφάνιση στην Λεμεσό
Με τραγούδια παλιά, αγαπημένα αλλά και καινούργια
Οι Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Εβελίνα Νικόλιζα έρχονται στην Κύπρο
Για μια υπέροχη μουσική βραδιά
Eurovision 2025: Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στο ελληνικό εθνικό τελικό
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση