Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020
Ο Άγιος Βασίλης του Δήμου Λευκωσίας ετοίμασε το πρόγραμμα του, πήρε τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του. Όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, ήταν φέτος φρόνιμα, υπάκουα, συνεργάσιμα. Δίνει όμως τα εύσημα στα μικρά παιδάκια τα οποία απέδειξαν πως μπορούν να προσαρμοστούν στις νέες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επέφερε ο κορωνοϊός με υπομονή. Ακόμη και όταν στερούνταν τις βόλτες στο πάρκο, τους φίλους τους, το σχολείο.
Ο Άγιος Βασίλης σκορπά το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τραγούδια και μουσική κάνοντας βόλτες σε γειτονιές της πόλης, χαιρετώντας όσα πιο πολλά παιδιά (μικρά και μεγάλα) μπορέσει και στέλνοντας τους τις καλύτερες ευχές για ένα όμορφο, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2021.
Καλούμε μικρά και μεγάλα παιδιά να βγουν στο μπαλκόνι, να σταθούν στο παράθυρο ή στην εξώπορτά τους και χαιρετήσουν τον Άγιο Βασίλη.
Μια προσπάθεια για να αντλήσουμε δύναμη, να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και γεμίζουμε την καρδιά μας με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας.
Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο λεωφορείο του και θα χαιρετίσει τα παιδιά:
- τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. σε δρόμους των ενοριών Καϊμακλίου, Ομορφίτας και Παλουριώτισσας.
- την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Αγίου Αντωνίου και Αγίων Ομολογητών
- την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 4:30μ.μ. μέχρι τις 8:30μ.μ. θα βρίσκεται σε δρόμους των ενοριών Αγίου Ανδρέα, Τρυπιώτη, στο Εμπορικό Τρίγωνο Μακαρίου Στασικράτους Ευαγόρου και στην εντός των τειχών πόλη.
- Την Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου από τις 10π.μ. μέχρι τις 7:00μ.μ. θα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο θα βρίσκεται από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και τις υπόλοιπες μέρες και ώρες στη διαδρομή λ1 όπου μπορείτε να επιβιβαστείτε για ένα περίπατο. Για τη διαδρομή λ1 μπορείτε να μάθετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.nicosiaminibuses.eu
Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και σίγουρα θα δείτε το λεωφορείο με τα λαμπιόνια του.
Σχετικά
Αυτό το καλοκαίρι ζήσε το απόλυτο Resort Lifestyle στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό
Σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Μεσογείου, τη Λεμεσό, το Parklane δημιουργεί έναν κόσμο όπου η φιλοξενία συναντά το design, η γαστρονομία συναντά την εμπειρία και η διαμονή μετατρέπεται σε τρόπο ζωής
Άστατος ο καιρός σήμερα, άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Last Minute: 13 υπέροχα ξενοδοχεία για να κάνεις Πάσχα στο νησί!
Αυτό το Πάσχα ανακαλύπτουμε από την αρχή την ομορφιά της Κύπρου, με αφετηρία πανέμορφα ξενοδοχεία του νησιού μας και τις εμπειρίες που μας προσφέρουν
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε στον «θρόνο» της η πατάτα της Ξυλοφάγου
Στη θέση της επανατοποθετήθηκε μετά από τρείς βδομάδες η πατάτα της Ξυλοφάγου.
Πορτογαλία: Η Έβορα ετοιμάζεται να γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2027
Η Έβορα γίνεται η τέταρτη πορτογαλική πόλη που ανακηρύσσεται Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης
Η Μαντόνα επιστρέφει στην υποκριτική μετά από 23 χρόνια
Η βασίλισσα της ποπ θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του «The Studio» του Σεθ Ρόγκεν, μετατρέποντας την ιστορία της ακυρωμένης βιογραφικής της ταινίας σε τηλεοπτική σάτιρα για το σύγχρονο Χόλιγουντ.
Το πρώτο The Macallan Lounge στην Κύπρο, μόλις άνοιξε τις πόρτες του
Το ARARAT – The Signature Collection παρουσιάζει το The Macallan Lounge στην Κύπρο
Τα ανταμώματα των Επιταφίων στις πόλεις του νησιού
Οι περιφορές και τα ανταμώματα των Επιταφίων που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σε όλο το νησί