Top Stories , Arts & Culture

Ένα «διαφορετικό» παραμύθι γεμάτο «φως» μόλις κυκλοφόρησε

Γραμμένο με πόνο ψυχής, με φόντο την ελπίδα, από την Αθηνά Πρωτοπαπά, εις μνήμην του Ανδρόνικου Παπαπέτρου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020

Όλοι αξίζουμε ένα ξεχωριστό μυθιστόρημα, ιστορικό ακόμα και παραμύθι στη βιβλιοθήκη μας, γιατί χωρίς υπερβολές, αυτά μένουν έστω και αν κιτρινίσουν και «σκουρύνουν» οι κόλλες τους.  Μέσα από κάθε βιβλίο μπορεί να βγει στην επιφάνεια κάθε είδους δύναμης, φωτός και αυτού του αλλιώτικου κλίματος.

«Το φως ανέτειλε ξανά στο γήινο βασίλειο»

Ένα «διαφορετικό» παραμύθι γεμάτο «φως» μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο: «Το φως ανέτειλε ξανά στο γήινο βασίλειο» και μας περιμένει να το «αρπάξουμε», γεμίζοντας την καρδιά μας με όλα τα καλά και τα θετικά αυτού του κόσμου.  Η περίληψη του η οποία αναγράφεται στο οπισθόφυλλο, έρχεται να δώσει όλο το νόημα, το οποίο φαίνεται να είναι ξεχωριστό, συνάμα, σημαντικό.

«Ο ήλιος δεν βγαίνει πια να φωτίσει τα όνειρα των ανθρώπων στο Βασίλειο της Γης και το σκοτάδι γίνεται όλο και πιο πυκνό.
Ο βασιλιάς Νικηφόρος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει πυξίδα σωτηρίας για το Βασίλειό του.
Ποιος άραγε θα δώσει τη λύση, ώστε στο Γήινο Βασίλειο ν’ ανατείλει ξανά το φως που τόσο πολύ λαχταρούν να δουν;»

Το παρόν έργο γράφτηκε με πόνο ψυχής από την καθηγήτρια Αθηνά Παπαπέτρου Πρωτοπαπά και έχει εκδοθεί εις μνήμην του Ανδρόνικου Παπαπέτρου, «ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς απ αυτήν την άχαρη ζωή στις 29 Σεπτεμβρίου 2019».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η συγγραφέας του παραμυθιού εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο για να γεννηθεί «Το φως...» στην καρδιά της. Αναφέρει πως «για να βγει στο φως ένα βιβλίο και ειδικά παραμύθι χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Δεν μπορεί ένας να φέρει το φως…».

Ευχή της για το 2021, «είναι το Φως ν’ ανατείλει στις καρδιές όλων και να φέρει το Περιστέρι της Αγάπης, της Ελπίδας, της Ειρήνης, της Ελευθερίας, της Πίστης και της Δικαιοσύνης, ώστε αυτός ο κόσμος να είναι πάντα φωτεινός και ξάστερος».

Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτού του βιβλίου θα διατεθούν, εις μνήμην Ανδρόνικου Παπαπέτρου, για τη στήριξη του συνδέσμου Ψυχικής Υγείας Εφήβων.

Κυκλοφόρησε από τις «Αναζητήσεις»
Κάντε την παραγγελία σας εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close