Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2021
Μετά την οσκαρική «Ευνοούμενη» και την ταινία μικρού μήκους για την Εθνική Λυρική Σκηνή, ο Γιώργος Λάνθιμος και η Emma Stone θα συνεργαστούν για άλλη μια φορά στην ταινία «Poor Things». Το νέο έργο του Έλληνα σκηνοθέτη είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Alasdair Gray και έχει χαρακτηριστεί ως μια νέα προσέγγιση στην κλασική ιστορία του Φρανκενστάιν της Mary Shelley.
Κεντρικός χαρακτήρας του βιβλίου που διαδραματίζεται στη Γλασκόβη και το Παρίσι στα τέλη του 19ου αιώνα είναι η Bella Baxter – μια πανέμορφη, νεαρή και ιδιαίτερα ερωτική γυναίκα, την οποία ανασταίνουν με το μυαλό ενός μωρού. Όπως γίνεται αντιληπτό, η ιστορία προσφέρεται για μεγάλες δόσεις μαύρου χιούμορ και δείχνει να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του Λάνθιμου.
Επί του παρόντος δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, όμως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τα γυρίσματα της παραγωγής αναμένονται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το βιβλίο του Gray, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα ελληνικά ως «Χαμένα κορμιά», εκδόθηκε το 1992.

Σχετικά
«Οδύσσεια»: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα της
Νέο κινηματογραφικό τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν
Οι 6 πρεμιέρες του Ιουλίου φέρνουν δράση, αγωνία, έρωτα και μεγάλους πρωταγωνιστές
Από τον ανατρεπτικό Robin Hood του Hugh Jackman και τη νέα ταινία του François Ozon μέχρι ρομαντικές κομεντί, ψυχολογικά θρίλερ και δυνατά δράματα, οι κινηματογραφικές αίθουσες υποδέχονται έξι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που καλύπτουν κάθε κινηματογραφικό γούστο
Πρεμιέρα για την ταινία “The Death of Robin Hood”
Με τον Hugh Jackman στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο θρύλος επιστρέφει σε μια σκοτεινή εκδοχή
Πρεμιέρα για την ταινία “Leviticus”
Μια ιστορία αγάπης μετατρέπεται σε έναν ανατριχιαστικό εφιάλτη στο πολυσυζητημένο queer horror της χρονιάς
Πρεμιέρα για την ταινία “The Invite”
Μια ξεκαρδιστικά απρόβλεπτη κωμωδία της Olivia Wilde, με ένα all-star cast
Πρεμιέρα για την ταινία “L’Étranger”
Το κλασικό αριστούργημα «Ο Ξένος» του Αλμπέρ Καμύ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον François Ozon
Πρεμιέρα για την ταινία «Ο Έρωτας Γράφεται…»
Ρομαντική ελληνική κομεντί με τους Έλλη Τρίγγου και Γιάννη Ποιμενίδη
Πρεμιέρα για την ταινία “The Birthday Party”
Ο Willem Dafoe στο ρόλο του Έλληνα μεγιστάνα μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό πάρτι γενεθλίων
Τρέιλερ: Νικόλ Κίντμαν και Σάντρα Μπούλοκ ανακατεύουν «Μαγικά Φίλτρα 2»
28 χρόνια μετά τα πρώτα... ξόρκια, Σάντρα Μπούλοκ και Νικόλ Κίντμαν επιστρέφουν με νέα «Μαγικά Φίλτρα» τον Σεπτέμβριο.
Το AFI έστεψε το «Blazing Saddles» ως την πιο αστεία ταινία όλων των εποχών προς τιμήν του Μελ Μπρουκς
Με αφορμή τα 100ά γενέθλια του Μελ Μπρουκς, το American Film Institute έδωσε συμβολικά την κορυφή της λίστας των κορυφαίων κωμωδιών στο εμβληματικό «Blazing Saddles».
Βαθιά νερά: Η Μπίλι Άιλις ξεκίνησε γυρίσματα για τον «Γυάλινο Κώδωνα» της Σίλβια Πλαθ
Το μοναδικό πεζογράφημα που εκδόθηκε στην σύντομη ζωή της σπουδαίας Αμερικανής ποιήτριας, αποτελεί πυλώνα της Λογοτεχνίας και τόσο η Άιλις στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της, όσο και η Σάρα Πόλεϊ που το αναλαμβάνει σκηνοθετικά, έχουν βουνό μπροστά τους.