Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021
Το TC Candler στην κατηγορία "100 Most Beautiful Faces" ανέδειξε ως την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο την 19χρονη Yael Shelbia από το Ισραήλ.
Η Yael Shelbia ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από την ετήσια λίστα του TC Candler's στην κατηγορία "100 Most Beautiful Faces of the Year". Όπως φαίνεται η 19χρονη από το Ισραήλ άφησε την συμπατριώτισσά της Gal Gadot στην 21η θέση, ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε κερδίσει ξανά μια θέση στο Top5 -3η το 2018, 2η το 2019.
Σύμφωνα με τους Times του Ισραηλ, η 19χρονη αυτή την περίοδο εκτίει υποχρεωτική θητεία στην ισραηλινή αεροπορία. Πέρα από αυτό όμως, η Yael εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός έχοντας ήδη πάρει μέρος σε καμπάνια ρούχων ισραηλινής εταιρείας αλλά και στην καμπάνια προϊόντων ομορφιάς της Kim Kardashian KKW Beauty. Φυσικά, ούτε η παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αμελητέα αφού στο Instagram μετράει ήδη κάτι περισσότερο από 1 εκατ. ακόλουθους.
Βρίσκεται σε σχέση με τον 35χρονο Bradon Korff, εγγονό του δισεκατομμυριούχου Sumner Redstone (κύριος μέτοχος των ViacomCBS, Paramount Pictures, κτλ). Η ίδια η Yael μιλώντας στο Channel 12 από το Λος Άντζελες δήλωσε έκπληκτη από τον τίτλο «Δεν έχω έρθει ποτέ πρώτη σε τίποτα... είναι πολύ ωραία.
Πώς βρέθηκε στο Λος Άντζελες αφού υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία είπατε; Σύμφωνα με τα λεγόμενά της η υπηρεσία της είναι πολύ εξυπηρετική και της επιτρέπει να παρευρίσκεται σε συναντήσεις (σε άλλες ηπείρους) και να εργάζεται ως μοντέλο, αλλά θα επιστρέψει σύντομα πίσω.
Σχετικά

Στο νέο τεύχος του Check in Cyprus θα βρεις όλα όσα θα κάνουν το καλοκαίρι σου... άκρως συναρπαστικό!
Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στην ολοκαίνουρια, καλοκαιρινή έκδοση του Check in Cyprus... που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει

Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει την ευθύνη που της αναλογεί για το περιβάλλον
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Lidl Κύπρου παρουσιάζει τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν σε ένα βιώσιμο και καλύτερο αύριο για όλους

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την Δευτέρα του Κατακλυσμού
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα πολυκαταστήματα του νησιού

Έρχεται «ευρω-φόρος» €2 σε πακέτα από Shein και Temu
Το τέλος διακίνησης θα επιβληθεί στα δέματα που έρχονται με couriers και κοστίζουν μέχρι €150


Το My Mall Limassol γιορτάζει 16 χρόνια λειτουργίας
Και μας προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή γιορτή

Ο εμβληματικός οίκος μόδας CELINE προσγειώνεται μέσα στο Parklane Resort και το The Retail Village
Η μοναδική εμπειρία shopping του The Retail Village μέσα στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, αναβαθμίζεται περαιτέρω με την άφιξη του πολυτελούς οίκου μόδας CELINE στις 23 Μαΐου

Είδες το εντυπωσιακό και εκλεπτυσμένο Maserati Grecale;
Το Maserati Grecale σε ειδική τιμή €69.900 με 5 χρόνια εγγύηση

Το My Mall Limassol καλωσορίζει ξανά δύο αγαπημένα brands
Η επιστροφή αυτών των δύο ξεχωριστών brands δεν είναι απλώς μια εμπορική εξέλιξη, είναι η συνέχεια μιας σχέσης που χτίστηκε με αγάπη
Το βιβλίο «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι» της Νίκης Σμυρνή βρίσκεται στα ράφια
Ένα νέο βιβλίο από τη συγγραφέα και πρωτοπόρο στην παγκόσμια σκηνή ευεξίας

Παγκοσμίου φήμης brand γυναικείας ένδυσης ανοίγει στο Metropolis Mall
Μετά την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και σε πάνω από 40 χώρες παγκοσμίως, το brand κάνει το επόμενο βήμα στην κυπριακή αγορά

Metropolis Mall: Ποια είναι τα νέα brands και καταστήματα που πήραν θέση στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας
Οι νέες αφίξεις που θα λατρέψεις