Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Brad Pitt: The Men Who Made Him

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "The Counselor", κάνουμε μια αναδρομή στις πιο σημαντικές στιγμές της κινηματογραφικής πορείας του Brad Pitt!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2013

J.D.
Thelma & Louise (1991)

Η καυτή ερωτική του σκηνή με την Geena Davis στην μεγάλη επιτυχία του Ridley Scott, τον ανέδειξε ως το απόλυτο σύμβολο του σεξ και του άνοιξε τις πόρτες διάπλατα για μια μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ.

 

Jeffrey Goines
12 Monkeys (1995)

Έλαβε εξαιρετικές κριτικές για την ερμηνεία του στο sci-fi θρίλερ του Terry Gilliam. Μάλιστα, κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα, ενώ ήταν υποψήφιος και για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

 

Tyler Durden
Fight Club (1999)

Έκανε μαθήματα μπόξινγκ για τις ανάγκες του ρόλου και συμφώνησε να του αφαιρέσουν μέρος των μπροστινών του δοντιών. Αν και η ταινία δεν πήγε καλά στο box office, αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους σινεφίλ και θεωρείται cult.

 

John Smith
Mr. & Mrs. Smith (2005)

Η blockbuster επιτυχία στάθηκε αφορμή για να γνωρίσει την μετέπειτα σύντροφο και μητέρα των παιδιών του Angelina Jolie και να χωρίσει από την τότε σύζυγο του Jennifer Aniston, προκαλώντας σχόλια και αντιδράσεις.

 

Benjamin Button
The Curious Case of Benjamin Button (2008)

Ίσως στον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, ο Pitt υποδύθηκε έναν άνδρα που γερνάει αντίστροφα, αποσπώντας για ακόμα μια φορά διθυραμβικά σχόλια. Εντούτοις, ο ηθοποιός δεν έχει πάρει ακόμα κανένα Όσκαρ.

 

Inglourious Basterds (2009)
Lt. Aldo Raine

Ο Brad Pitt και ο Tarantino ήθελαν να συνεργαστούν πολύ καιρό, αλλά περίμεναν το κατάλληλο πρότζεκτ. Καθώς ήταν στη μέση του γραψίματος του σεναρίου, ο εκκεντρικός σκηνοθέτης ένιωσε ότι ο Pitt θα ήταν ο κατάλληλος να ερμηνεύσει τον ρόλο του Aldo Raine.

 

Info: H ταινία "The Counselor" κάνει πρεμιέρα απόψε στις κυπριακές αίθουσες.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close