Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2021
Σε γνωστό ακίνητο στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία θα λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας Κωτσόβολος στην Κύπρο.
Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, τις προηγούμενες μέρες η γνωστή ελληνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη τεχνολογίας η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Κύπρο, έχει υπογράψει συμφωνία με ιδιοκτήτες τριώροφου κτηρίου που βρίσκεται επί της γωνίας Λεωφόρου Μακαρίου Γ' και Μνασιάδου στη Λευκωσία, για τις ανάγκες στέγασης του καταστήματός της. Στο εν λόγω ακίνητο στεγαζόταν στο παρελθόν το πολυκατάστημα του Ομίλου CTC με την ονομασία «Avenue», το οποίο σε μεταγενέστερο στάδιο μετονομάστηκε σε «Debenhams» και έκλεισε οριστικά το 2013.
Θέση-κλειδί και στη Λεμεσό
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προτίθεται να ανοίξει παράλληλα και δεύτερο κατάστημα στη Λεμεσό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του Ομίλου για την ενοικίαση «εμβληματικού» όπως αναφέρει η ίδια πηγή, κτηρίου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίσημο άνοιγμα των δύο καταστημάτων αναμένεται σε περίπου δύο με τρεις μήνες. Προς το παρόν, η εταιρεία προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.
Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας στην Ελλάδα, με 93 φυσικά καταστήματα στη χώρα, ένα εξαιρετικά σύγχρονο e-shop, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών και το μεγαλύτερο επισκευαστικό κέντρο στον κλάδο. Κάθε χρόνο, εξυπηρετεί περισσότερους από 2,5 εκατ. πελάτες, ενώ την περσινή οικονομική χρονιά ξεπέρασε τα €538 εκατ. σε τζίρο, όντας στη δεκάδα των μεγαλύτερων διεθνών εταιριών στη χώρα.
Η Κωτσόβολος τα τελευταία 6 χρόνια έχει πετύχει ανάπτυξη 58% μετά από σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση, τις λειτουργίες και τα καταστήματά της και εισάγοντας, παράλληλα, μία σειρά από τεχνολογικές πλατφόρμες και καινοτομίες. Μάλιστα, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία του ομίλου Dixons Carphone και ορισμένα καταστήματά της θεωρούνται τα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη.
Σχετικά
Cheers to a New Year… παρέα με το γιορτινό τεύχος του Check in Cyprus
Ετοιμάσου να υποδεχθείς τη νέα χρονιά όπως της αξίζει!
Cyber Monday 2025: Τι να προσέξετε στις online αγορές σας
Στη Cyber Monday μπορείτε να βρείτε προσφορές και εκπτώσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, software, gadgets, κ.λπ
Το απόλυτο sneaker Christmas edition event στην καρδιά της Λευκωσίας
Βρες από funky sneakers, street style ρούχα, κοσμήματα, και ό,τι είναι hot αυτή την εποχή
Black Friday 2025 στο MyMall Limassol: Ετοιμαστείτε για τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς!
Ένα τριήμερο γεμάτο ενέργεια, με live links, μοναδικές εκπλήξεις και φυσικά εκπτώσεις που ξεχωρίζουν.
Η Zara κλείνει τις πόρτες της: Aνακοινώνουν το κλείσιμο περισσότερων από 130 καταστημάτων σε όλη την Ισπανία
Η κίνηση σηματοδοτεί μια νέα εποχή, κατά την οποία προτεραιότητα δίνεται στην αποτελεσματικότητα, στη βελτιωμένη εμπειρία αγορών και στην ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου
Black Friday 2025: Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις
Η Black Friday 2025 πλησιάζει και πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένα βήματα πριν την τελική αγορά.
Νέα καταστήματα και αλυσίδες κάνουν την εμφάνισή τους στην Κύπρο
Μεγάλες αλυσίδες εντείνουν τη δραστηριότητά τους στο νησί
Τι αλλάζει για τους καταναλωτές μετά την επιβολή δασμών σε δέματα από Shein και Temu
Πώς επηρεάζονται οι ίδιες οι πλατφόρμες
Τέλος στα φθηνά δέματα από Shein και Temu: Η ΕΕ επιβάλλει δασμούς το 2026
Πλήγμα για τις κινεζικές εταιρείες - Μέχρι σήμερα, η ΕΕ σχεδίαζε να εφαρμόσει τα μέτρα αυτά από το 2028
Ενώνουμε δυνάμεις για να μη μείνει Κανένα Παιδί Χωρίς Σακάκι!
Δωρίζουμε τα σακάκια που τα παιδιά μας δεν χρειάζονται πια, ώστε να ζεστάνουμε μαζί τα παιδιά που τα χρειάζονται περισσότερο
Το νέο Φυλακτό του 2026 από τον ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι αφιερωμένο στην αληθινή αξία της ζωής
Στην Υγεία, στην αγάπη, στη χαρά και την ευτυχία