Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2021
Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης μας προσκαλεί να ενώσουμε τη φωνή μας με το μέσα μας σε 3 live streaming συναυλίες με γενικό τίτλο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”.
Στο “ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ”, μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία! Θα συναντηθεί η φωνή με την ψυχή μας, το «μέσα» με το «έξω» μας!
Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας!
1η Πράξη: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι»
Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη. Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Η προπώληση έχει ξεκινήσει στο www.georgiosmazonakis.com
2η Πράξη: «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια»
Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.» και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με «χρυσοδάκτυλους» του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.
3η Πράξη: «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές»
Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο «Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com. Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών!
Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρανομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό!
Σχετικά
Eurovision 2026: Σήμερα η 5η ημέρα των προβών - Στις 13:20 η 2η πρόβα της Ελλάδας
Το σημερινό πρόγραμμα των προβών
Η Βίκυ Λέανδρος επιβεβαίωσε πως θα ανοίξει τον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2026
Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια που εκπροσώπησε το Λουξεμβούργο δύο φορές στο διαγωνισμ
Μόλις ανακοινώθηκε η συναυλία της Ιουλίας Καλλιμάνη στη Λάρνακα
Η Λάρνακα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα πιο hot ονόματα της στιγμής
Eurovision 2026: Η πρώτη πρόβα της Κύπρου - Τι γίνεται επί σκηνής
Δεύτερη ημέρα προβών για τις χώρες του Β Ημιτελικού και οι εμφανίσεις ξεκινούν δυναμικά με την Κύπρο
Μπουζούκια Στην Πίστα: Το πρόγραμμα φαινόμενο, επιστρέφει Κύπρο
... και δίνει ραντεβού στα Λύμπια
Eurovision 2026: Οι πρώτες λεπτομέρειες από την σκηνική εμφάνιση του Ακύλα στη σκηνή του διαγωνισμού
Ο Ακύλας και η ομάδα του θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικές εποχές και κόσμους επί σκηνής
Μουσικές του κόσμου στη Μεσαιωνική Αγρέπαυλη των Κουκλιών, στην Παλαίπαφο
The Piano Tour σε ένα ακόμα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς:
Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει Κύπρο το καλοκαίρι για μία μοναδική βραδιά γεμάτη συναίσθημα και ηλεκτρισμό
Μία ατμοσφαιρική συναυλία σε έναν από τους πιο όμορφους συναυλιακούς χώρους
Mια ιδιαίτερη συναυλιακή εμπειρία σε ένα εμβληματικό, ιστορικό σημείο της Κύπρου
Μουσικές του κόσμου στη Μεσαιωνική Αγρέπαυλη των Κουκλιών, στην Παλαίπαφο
Echoes Across Lands με την Ελένη Χαραλάμπους και τη Μαριόλα Χαριτίδου
Διαφορετικές ευρωπαϊκές μουσικές παραδόσεις μέσα από τη φωνή και το πιάνο
Θρύλοι της Eurovision επιστρέφουν στη σκηνή της Βιέννης!
Η απόλυτη επανένωση των All-Stars της Eurovision
Η τραγουδίστρια που μας έκανε να ακούμε το ΜΙ-ΡΕ-ΛΑ στο ριπλέι, έρχεται Κύπρο
Η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στην Κύπρο για 3 εμφανίσεις, σε Λευκωσία και Πάφο