Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Wagamama : Απλά, Ασιατικά και νόστιμα στο Kings Avenue Mall

To αγαπημένο μας εστιατόριο πήγε και Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2013

Από την πρώτη στιγμή που το wagamama άνοιξε τις πόρτες του στη Λευκωσία, κατόρθωσε να μας μυήσει στο τρίπτυχο «σωστή διατροφή-απολαυστική εμπειρία-προσιτή τιμή» και να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων. Η διεθνή αλυσίδα επεκτείνεται, αποκτώντας το δεύτερο εστιατόριο wagamama, στο ολοκαίνουργιο Kings Avenue Mall στη Πάφο, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά σχέδια της περιοχής.

Το κατάστημα βρίσκεται σε ιδιαίτερα προνομιακή θέση, στον 1ο όροφο του Kings Avenue Mall σε ένα χώρο ατμοσφαιρικό, ζεστό και φιλικό, αφήνοντας τον κύριο λόγο στο καλομαγειρεμένο φαγητό του. Το wagamama δεν είναι απλά ένα ακόμα εστιατόριο που σερβίρει ασιατικό φαγητό, είναι κάτι πολύ πιο ολοκληρωμένο και σύνθετο. To wagamama είναι το αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της τάσης που υπάρχει σήμερα στο χώρο της σύγχρονης εστίασης. Μια κυρίαρχη τάση, η οποία δίνει χώρο στην υγιεινή και απολαυστική διατροφή.

Το wagamama διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία πιάτων, καθώς και πολλά συνοδευτικά, με τα οποία μπορούμε να συμπληρώσουμε το γεύμα μας. Η παν-ασιατική κουζίνα του, με γεύσεις από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ταϊλάνδη, περιλαμβάνει πιάτα με noodles ψημένα σε ζεματιστή πλάκα ή στο wok, με καυτερή σάλτσα, κοτόπουλο ή μοσχάρι teriyaki με γιαπωνέζικο ρύζι, noodles σε καυτερή σούπα από ζωμό χοιρινού και κοτόπουλου αλλά και οι ολόφρεσκες επιλογές το sushi menu, ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια μας από τους έμπειρους chef του wagamama.

Το wagamama, εδώ και χρόνια, μας ανοίγει τις πόρτες ενός μαγευτικού κόσμου. Ενός κόσμου που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο πλούσιος σε γεύσεις και αρώματα.   

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close