Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Στο νέο, γουστόζικο bar & grill στο κέντρο θα πας για καλό φαγητό και ωραίες στιγμές με την παρέα

Ένα νέο στέκι για να δεις τον αγώνα, με παρέα, burgers και μπύρες!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2021

Μια νέα άφιξη στο κέντρο της Λάρνακας έχει έρθει για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και να γίνει ένα από τ’ αγαπημένα στέκια της πόλης. Σ’ ένα από τα ωραιότερα και πιο ιστορικά κτίρια, που βρίσκονται στο κέντρο και μόλις ένα λεπτό από την παραλία, "γεννήθηκε" το Legends Bar and Grill.

Το Legends. ένα all day concept. έρχεται για να συντροφεύσει τις μέρες και τα βράδια μας. Η υπέροχη αυλή που διαθέτει μ;aς παρασέρνει σε στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Το bar που έχει στηθεί, αδιαμφισβήτητα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Διαθέτει μπύρες με προέλευση από κάθε γωνιά του κόσμου, signature cocktails, premium ποτά αλλά και κρασιά τόσο από την Κύπρο όσο και το εξωτερικό. Με μουσική μπλουζ και ελαφριά ροκ, με τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, η όμορφη ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο. 

Χαρακτηριστικό της διακόσμησης είναι οι φωτογραφίες Legends του παγκόσμιου στερεώματος και μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο οικεία. Σε αυτό το σκηνικό έρχονται να προστεθούν και οι μεγάλες οθόνες σε όλο το χώρο που θα προβάλλουν αθλητικούς αγώνες από όλο τον κόσμο και όχι μόνο. 

Όσο για την κουζίνα και το μενού του Legends, διαθέτει ποιότητα και μεγάλη ποικιλία. Μπορούμε να βρούμε από burgers που ικανοποιούν τόσο το μάτι όσο και την όρεξη, ζουμερά spare ribs, επιλογές από σουβλάκι, πάστες, μέχρι και τ’ αγαπημένα μας μεξικάνικα tacos, τις σαλάτες καθώς και μια πλειάδα άλλων πιάτων, που ο chef φτιάχνει ειδικά για το Legends. Για το πρωινό προτείνονται ανεπειφίλακτα οι επιλογές στη λίστα του Brunch που ο Σεφ ετοίμασε με μεγάλο μεράκι συνιδεία με τον premium καφέ. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να παραλειφθούν οι veggie και vegetarian επιλογές που δεν στερούνται νοστιμάδας. 

Το Legends Bar and Grill ήρθε για να μείνει και να γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η εμπειρία που προσφέρει είναι μοναδική και αδιαμφησβήτητα θ’ αποκτήσει ένα φανατικό κοινό. 

(24642494) Νικολάου Λανίτη 27, Λάρνακα.
Facebook: Legendens bar and grill larnaca
Instagram: legends bar and grill cy/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close