Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2021
Εδώ και τρεις δεκαετίες τα τραγούδια μας αυτά, ταξίδεψαν σε ήσυχες και φουρτουνιασμένες θάλασσες, συντρόφευσαν και συντροφεύτηκαν από πολλές και διαφορετικές ζωές, ψάχνοντας το δικό τους λιμάνι. Τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρουν μια ακόμα ανάσα για να συνεχίσουν το δρόμο τους προς το άγνωστο μέλλον με καινούργιους ήχους, καινούργιες φωνές, καινούργια πανιά.
Χωρίς τους αγαπημένους φίλους μας καλλιτέχνες, τραγουδιστές που συμμετέχουν στο άλμπουμ, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Χωρίς τις ερμηνείες και την αγάπη τους. Γι’ αυτό και θέλουμε να τους εκφράσουμε ένα βαθύ ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ όλους όσοι μας έκαναν παρέα στα θέατρα, στα γήπεδα, στις μεθυσμένες γιορτές τους, στις στιγμές της λύπης τους, στις ζωές τους.
Κλείνοντας, ένα ακόμη ευχαριστώ στην Μαργαρίτα, στην Κατερίνα, στο Νεκτάριο, στην Αλεξία, στον Δημήτρη, στην Αγγελική. Σ’ αυτά τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί (εμείς μεγαλώσαμε αυτοί έμειναν ίδιοι…) και βρίσκονταν δίπλα μας σ’ όλες εκείνες τις κορυφές που η τρέλα μας καλούσε να ανέβουμε κι αυτοί υπήρξαν πάντα ακούραστοι συμπαραστάτες.
Καλή ακρόαση!
Πυξ Λαξ
Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Απριλίου ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια, το «Μέσα από τις φωνές των φίλων».
Τρία νέα τραγούδια- ένα του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένα του Μπάμπη Στόκα και ένα με τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους «Άκου Βρε Φίλε» αλλά και δεκαέξι μεγάλες και κλασσικές επιτυχίες τους με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις!
Μια ηχητική επανατοποθέτηση που κοιτάει μπροστά. Προς τα επόμενα χρόνια !
Κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Απριλίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company
Σχετικά
Ο Freedom Candlemaker επιστρέφει στο Πρόζακ
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η εκτέλεση τραγουδιών από τον δίσκο «Now Happiness»
Το Trio in Cahoots σε μια γιορτινή βραδιά τζαζ στην Πάφο
Τελευταία εκδήλωση για το 2026 στο Τεχνόπολις 20 θα είναι η μουσική παράσταση με το Trio in Cahoots σε μια χριστουγεννιάτικη τζαζ εκδοχή
Η Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο για τη συναυλία της χρονιάς
Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γιορτάσει τον έρωτα, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλα «όσα αγαπάει»
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους