Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2021
Εδώ και τρεις δεκαετίες τα τραγούδια μας αυτά, ταξίδεψαν σε ήσυχες και φουρτουνιασμένες θάλασσες, συντρόφευσαν και συντροφεύτηκαν από πολλές και διαφορετικές ζωές, ψάχνοντας το δικό τους λιμάνι. Τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να πάρουν μια ακόμα ανάσα για να συνεχίσουν το δρόμο τους προς το άγνωστο μέλλον με καινούργιους ήχους, καινούργιες φωνές, καινούργια πανιά.
Χωρίς τους αγαπημένους φίλους μας καλλιτέχνες, τραγουδιστές που συμμετέχουν στο άλμπουμ, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Χωρίς τις ερμηνείες και την αγάπη τους. Γι’ αυτό και θέλουμε να τους εκφράσουμε ένα βαθύ ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σ’ όλους όσοι μας έκαναν παρέα στα θέατρα, στα γήπεδα, στις μεθυσμένες γιορτές τους, στις στιγμές της λύπης τους, στις ζωές τους.
Κλείνοντας, ένα ακόμη ευχαριστώ στην Μαργαρίτα, στην Κατερίνα, στο Νεκτάριο, στην Αλεξία, στον Δημήτρη, στην Αγγελική. Σ’ αυτά τα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί (εμείς μεγαλώσαμε αυτοί έμειναν ίδιοι…) και βρίσκονταν δίπλα μας σ’ όλες εκείνες τις κορυφές που η τρέλα μας καλούσε να ανέβουμε κι αυτοί υπήρξαν πάντα ακούραστοι συμπαραστάτες.
Καλή ακρόαση!
Πυξ Λαξ
Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Απριλίου ένα εξαιρετικό album «αφιέρωμα» που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια, το «Μέσα από τις φωνές των φίλων».
Τρία νέα τραγούδια- ένα του Φίλιππου Πλιάτσικα, ένα του Μπάμπη Στόκα και ένα με τη φωνή του Στέλιου Διονυσίου, μια διαφορετική διασκευή του αγαπημένου τους «Άκου Βρε Φίλε» αλλά και δεκαέξι μεγάλες και κλασσικές επιτυχίες τους με τη συμμετοχή σημαντικών φίλων καλλιτεχνών που δίνουν τη δική τους ψυχή στα τραγούδια των ΠΥΞ ΛΑΞ, τα «πειράζουν» και μας τα παρουσιάζουν αλλιώς, με άλλη ματιά, πιο φρέσκο και σημερινό ήχο και με εξαιρετικές και πολύ ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις!
Μια ηχητική επανατοποθέτηση που κοιτάει μπροστά. Προς τα επόμενα χρόνια !
Κυκλοφορεί την Παρασκευή 16 Απριλίου από τη Minos EMI, a Universal Music Company
Σχετικά
Διεθνής διάκριση για τον Κύπριο συνθέτη Άντη Σκορδή
Ο Άντης Σκορδής βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο στην Κατηγορία Α του Διεθνούς Διαγωνισμού Σύνθεσης Ακορντεόν Jaume Padrós 2026
Eurovision 2026: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός με την Κύπρο – Σε τι θέση εμφανίζεται η Antigoni
Τι ώρα ξεκινάει η διοργάνωση
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου
Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και μια θαυμάσια ορχήστρα συναντιούνται στη σκηνή του Παττιχείου!
Θοδωρής Φέρρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του στη Λάρνακα
Με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, οι συναυλίες της περιοδείας υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες ένταση, συναίσθημα και ατμόσφαιρα
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Δίνουμε και φέτος ραντεβού στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2026, στον γνωστό χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία
H Mελίνα Ασλανίδου έβαλε την Κύπρο στο summer tour της
Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της στην Κύπρο
Λύμπια 2026: Οι 9 «καυτές» συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στα Λύμπια
Aνακοινώθηκαν τα πιο δυνατά live του φετινού καλοκαιριού
O Δημήτρης Μπάσης έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι
μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία
Eurovision 2026: Ο Akylas στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό
Ο Έλληνας καλλιτέχνης εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό
Eurovision 2026: Η Ελλάδα πέρασε στον Μεγάλο Τελικό (βίντεο)
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α’ Ημιτελικό
Eurovision 2026: 10 facts που πρέπεις να ξέρεις πριν τον πρώτο ημιτελικό
Η Eurovision 2026 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους eurofans να μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις.