Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2021
Την ετήσια ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου «ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ» εντάσσει από φέτος στις δράσεις του το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και προσφέρει, μεταξύ άλλων, δωρεάν εξατομικευμένα πλάνα διατροφής σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.
Με στόχο την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και την ενημέρωση για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και τακτικής άσκησης, το πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» συνεχίζει να ευαισθητοποιεί ενήλικες και παιδιά μέσω της ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Ιουνίου 2021.
Η Μαρίνα Θεοδώρου θα καλύψει ποδηλατώντας την ελεύθερη Κύπρο, κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, κάνοντας σταθμούς σε δήμους και κοινότητες, ενημερώνοντας για τα οφέλη της άσκησης και συλλέγοντας εισφορές με σκοπό να αποκτήσουν τα παιδιά της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας ένα δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής, σχεδιασμένο από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.
Για τον ίδιο σκοπό θα δοθούν και τα έσοδα από την πώληση φωσφορούχων περιβραχιονίων σχεδιασμένων για ποδηλασία, πεζοπορία και τρέξιμο, τα οποία θα διατίθενται προς ένα ευρώ, από την 1η μέχρι και την 21η Ιουνίου 2021, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια.
Η ποδηλατική διαδρομή, κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο, θα ξεκινήσει από τη Λάρνακα, θα καλύψει τις επαρχίες Λάρνακας και της ελεύθερης Αμμοχώστου και θα τερματίσει στη Λευκωσία. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο, η ποδηλατική διαδρομή θα ξεκινήσει από την Πάφο, θα καλύψει τις επαρχίες Πάφου, Λεμεσού, Λάρνακας και θα τερματίσει επίσης στη Λευκωσία.
Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς των διαδρομών θα ανακοινωθούν σύντομα.
Την ξεχωριστή αυτή δράση στηρίζει η γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, με βασικό μήνυμα «Το καλύτερο μας!» «Το Καλύτερο στη διατροφή μας!», η οποία συμμερίζεται το όραμα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την υγιεινή διατροφή και φροντίδα των παιδιών.
Τη διαδρομή στηρίζουν επίσης οι εταιρείες Primetel, Unilever, Holland & Barrett, Landas Colour, ACS και ASTRA CAR RENTAL.
Σχετικά

«αντΕΙχήσεις: απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη