News , Guide

Οι τέσσερις φάσεις της χαλάρωσης των μέτρων στην Κύπρο

Βίντεο με τις τέσσερις φάσεις για τη σταδιακή άρση των μέτρων έδωσε στη δημοσιότητα η Κυβέρνηση.

Δημοσιεύτηκε στις 30 Απριλίου 2020

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook της Κυπριακής Κυβέρνησης, η σταδιακή άρση των μέτρων θα γίνει σε τέσσερις φάσεις, αρχίζοντας από τις 4 Μαΐου και τελειώνοντας στις 14 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι στο διάγγελμά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναφέρθηκε στις δύο πρώτες φάσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο μέχρι στιγμής σχεδιασμός προβλέπει ότι η τρίτη φάση θα αρχίσει στις 9 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Ιουλίου, ενώ η τέταρτη φάση θα αρχίσει την επόμενη ημέρα στις 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Κυπριακής Κυβέρνησης: «Η ισχύς των μέτρων θα εξαρτηθεί και είναι απόλυτα συνυφασμένη με την συνέχιση επίδειξης αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης που η συντριπτική πλειοψηφία παραδειγματικά μέχρι σήμερα έχει επιδείξει.

Ο κίνδυνος δεν εξέλειπε. Όπως οι επιστήμονες επαναλαμβάνουν, ο κορωνοιός θα ευρίσκεται για πολύ ακόμη ανάμεσα μας. Οι οδηγίες είναι σαφείς:

Θα πρέπει να τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής αλλά και να ακολουθούμε πιστά τις υποδείξεις και τις κατευθυντήριες γραμμές της επιστημονικής ομάδας και των αρμόδιων αρχών.

Τυχόν παρεκκλίσεις ή απειθαρχία δεν θα μας οδηγήσει, όπως όλοι επιθυμούμε, στο επόμενο αλλά στο προηγούμενο στάδιο. Θα είναι μια οπισθοδρόμηση που κανένας δεν επιθυμεί».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close