Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Κάλτσα αγάπης ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ!

Θα γεμίσει με δώρα και που θα χαρίσει χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα παιδιά της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2013

Το Ράδιο Πρώτο, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του και συνεχίζοντας την προσπάθεια που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και που στόχο είχε την ενίσχυση των ταμείων άπορων μαθητών που εμπίπτουν στο Δήμο Λευκωσίας, αποφάσισε τα φετινά Χριστούγεννα να δώσει χαρά στα παιδάκια που την έχουν ανάγκη, φτιάχνοντας μαζί με τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ τη μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη κάλτσα του κόσμου. Την κάλτσα αγάπης ΑΛΦΑΜΕΓΑ – ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ που θα γεμίσει με δώρα και που θα χαρίσει χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα παιδιά της Κύπρου.

Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη, η κάλτσα αγάπης των υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο θα έχει μέγεθος 11 μέτρα και θα κάνει τη "βόλτα" της από τους μεγαλύτερους δήμους της Κύπρου. Τα ξωτικά της ΑΛΦΑΜΕΓΑ και του Ράδιο Πρώτο βοηθούν φέτος τον Άγιο Βασίλη να γεμίσει την μεγαλύτερη κάλτσα του κόσμου με δώρα για τα άπορα παιδάκια της Κύπρου. Η αρχή θα γίνει με ένα τριπλό live link το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στη Λεμεσό στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κάψαλος E&S από τις 10.00 - 12.00, στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακος από τις 12.00 - 14:00 και στην ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου από τις 14.00 - 16.00 και θα κορυφωθεί το επόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου με το live link που θα γίνει στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια του live link θα καλείται ο κόσμος να φέρει τα δώρα που θα βοηθήσουν να γεμίσει η κάλτσα ώστε να μπορούν να δοθούν στη συνέχεια στους δήμους για διάθεση στα άπορα παιδιά. Συμπαραστάτες στην όλη αυτή προσπάθεια θα είναι και οι Δήμοι των πόλεων στην οποία θα πραγματοποιηθούν τα live links μέσω και του μηχανισμού των κοινωνικών παντοπωλείων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα σε σχέση με την παραλαβή, διανομή και διάθεση των δώρων στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Βοηθήστε μας να γεμίσουμε την κάλτσα του Άγιου Βασίλη με δώρα για τα παιδιά της Κύπρου. Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα θέλουμε να χαρίσουμε μόνο χαμόγελα γεμάτα αστερόσκονη…

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close