Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2021
Μπορεί η Ελληνίδα τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την χώρα μας στον φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, να μην κατέκτησε μια θέση στην τελική δεκάδα, ωστόσο οι επιτυχίες την διαδέχονται η μια μετά την άλλη.
Λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της στη φετινή Eurovision με το "El Diablo", που έγινε ένα από τα super hits της διοργάνωσης και απέσπασε εξαιρετικά reviews, η Panik Records και η αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Sony Music υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για την τραγουδίστρια.
Το "El Diablo" ξεπερνά για ακόμα μία φορά τα σύνορα, καθώς θα κυκλοφορήσει και θα προωθηθεί από την Sony Music σε όλο τον κόσμο.
Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι από την ξεχώρισε σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, μέσα σε μόλις πέντε ημέρες, το music video ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views παραμένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις των trends σε πολλές χώρες.
Επίσης, το τραγούδι και στο top10 της παγκόσμιας λίστας του Spotify με τα πιο viral τραγούδια, ενώ αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 12 εκατομμύρια streams.
Πηγή: panikmusic.gr
Σχετικά

Ήβη Αδάμου & Kings για μια "δυνατή" συναυλία, στη «Λεωφόρο Χριστουγέννων»
Mία υπέροχη χριστουγεννιάτικη παιχνιδούπολη θα στηθεί στη Λευκωσία


Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται οικογενειακώς Κύπρο, για μια γιορτινή εμφάνιση
Ραντεβού στη Λεμεσό


Γιάννης Βαρδής και Χάρης Βαρθακούρης έρχονται για μια βραδιά στη Λευκωσία
Ενώνουν δυνάμεις για ένα μοναδικό live

Οι τρεις Ιταλοί τενόροι, The Italian Tenors, επιστρέφουν στην Κύπρο
Για δύο γιορτινές εμφανίσεις

Η Κέλλυ Κελεκίδου και η Σάσα Μπάστα τραγουδούν για το καλό σκοπό
Μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση, για τα άτομα με αυτισμό

Δύο επιπλέον παραστάσεις για τον Τεμπέλη Δράκο
Ο Γιώργος Χατζηπιερής και ο Τεμπέλης Δράκος του στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας




Γιαγκίνηδες: To νεαρό δίδυμο που κάνει μόδα το ρεμπέτικο, έρχεται Κύπρο
Οι ορμητικοί Γιαγκίνηδες θα ξεσηκώσουν το Red