Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2021
Το Μπάκιγχαμ μετακομίζει στη Σουηδία για ένα τρυφερό δράμα που κοιτά κατάματα τον πρώτο έρωτα.
Ο σουηδός πρίγκιπας Βίλχελμ θα βρεθεί σε ένα γνώριμο σταυροδρόμι, το δίλημμα μεταξύ αγάπης και καθήκοντος, μόνο που δεν περιμένει πως τα πράγματα μπορούν να πάρουν μια τέτοια τροπή.
«Επιτέλους, μια εφηβική σειρά όπου οι έφηβοι μοιάζουν σαν έφηβοι», ο κόσμος δείχνει να συμφωνεί στα σχόλια του YouTube κάτω από το trailer του Young Royals (Νεαροί Γαλαζοαίματοι, ο ελληνικός τίτλος).
Είναι ένα δράμα ενηλικίωσης μέσα σε ένα αριστοκρατικό οικοτροφείο, εκεί που ένας νεαρός πρίγκιπας θα ανακαλύψει και θα εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά του.
Το Young Royals δεν είναι όμως ούτε Elite ούτε Riverdale, δεν επιστρατεύει 20χρονους δηλαδή να παριστάνουν τα πιτσιρίκια.
Εδώ οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι πράγματι στην εφηβεία τους, κι ενώ η σειρά ακολουθεί τα παραδοσιακά μονοπάτια του είδους, η έκπληξη είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη να γεμίζει η οθόνη με πραγματικούς εφήβους.
Ο πρωταγωνιστής Έντβιν Ρίντινγκ (πρίγκιπας Βίλχελμ) έκλεισε μόλις τα 18 του χρόνια και η αδέξια συστολή του που παίζει στην τηλεόραση μοιάζει ολότελα αληθινή. Και μπορεί να είναι δηλαδή.
Εδώ έχουμε έναν νεαρό πρίγκιπα που ερωτεύεται έναν κοινό θνητό, ακροβατώντας μεταξύ καρδιάς και λογικής. Όλα λαμβάνουν χώρα στο πανάκριβο οικοτροφείο Χίλερσκα, όπου όλοι οι μαθητές είναι προνομιούχοι.
Ο Βίλχελμ θα έρθει ωστόσο κοντά με τον μόνο κοινό θνητό του σχολείου, έναν ομοφυλόφιλο έφηβο που έχει κερδίσει υποτροφία για το Χίλερσκα και δεν τον κάνει παρέα κανείς.
Η πλοκή είναι μάλλον αναμενόμενη, αν και μικρή σημασία έχει αυτό για την ίδια τη σειρά. Είναι τρυφερή και αποφεύγει το μελό και την εύκολη συγκίνηση, καθώς έχει ένα θέμα για το οποίο θέλει να μιλήσει και δεν ξεστρατίζει.
Εθιστική είναι μάλλον, ιδιαίτερα για τα νεότερα κοινά, και η αυθεντικότητα της εφηβικής ηλικίας που υπόσχεται είναι το μεγάλο της ατού.
Το Young Royals έκανε πρεμιέρα σήμερα, 1 Ιουλίου 2021…
Σχετικά
Νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους: Υπερήρωες, δράση, ιστορικά δράματα και ελληνικός κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη
Η «Supergirl» κάνει δυναμική επανεκκίνηση στο νέο DC Universe, ενώ τα «Fuze», «Pressure» και «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου» συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και ανατροπές
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινεζικού Κινηματογράφου στην Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ασιατικού σινεμά, ο Wu Jing και η Chen Lijun
Επιστροφή στην Τρίτη Γη: Έρχεται ταινία «ThunderCats»
Η Warner Bros Pictures Animation ανακοίνωσε το σχέδιο. Θα είναι άραγε αυτή η εκδοχή που ήθελε να υλοποιήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ;
«Digger»: Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος στο teaser της νέας ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου
Το δείγμα από το «Digger» αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Τομ Κρουζ σε μια φιλόδοξη μαύρη κωμωδία του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που φιλοδοξεί να συνδυάσει πολιτική σάτιρα και μια ερμηνεία με άρωμα Oσκαρ.
Η Λεμεσός βλέπει ταινίες κάτω από τ' αστέρια, στο θεατράκι του Μόλου
«Πολιτισμός στο Κύμα» στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στην υποκριτική δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ για το νέο φιλμ του Τζέιμι Ανταμς
Ο Ταραντίνο αφήνει προσωρινά πίσω τη σκηνοθετική καρέκλα και αναλαμβάνει ρόλο μπροστά από την κάμερα, συμμετέχοντας στο «Tangled Up in Blue», μια νέα παραγωγή του Τζέιμι Ανταμς που συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ.
«Τα Κάλαντα» κερδίζουν 3 Βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η επιτυχημένη ελληνική παραγωγή απέσπασε τρία βραβεία στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Και φέτος δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά του Δήμου Λατσιών-Γερίου, σε δύο μάλιστα τοποθεσίες
Δωρεάν cinema κάτω από τ' αστέρια, στη Φανερωμένη
Οι τέσσερις ταινίες που θα δούμε στην πιο γραφική αυλή της πόλης
Spider-Man: Brand New Day: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Τομ Χόλαντ
«Ο Τομ Χόλαντ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του» δήλωσε ο πρόεδρος της Sony, Τομ Ρόθμαν
Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις-Η πρωταγωνίστρια του «The Ring»
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Ντέιβι Τσέις (Daveigh Chase) σε ηλικία 35 ετών.