Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2021
Ο Νίκος Βέρτης δεν πρόλαβε... καλά καλά να κάνει πρεμιέρα στα covid free μπουζούκια, που άνοιξαν με πρώτο το Yton, το οποίο άμεσα κατεβάζει ξανά ρολά.
Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, όμως μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και τα νέα μέτρα, ο Νίκος Βέρτης ανανέωσε το ραντεβού με τους θαμώνες για την επόμενη εβδομάδα.
Μάλιστα, ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πως το κέντρο διασκέδασης του θα είναι σαν αυτό του Πάνου Κιάμου, δηλαδή θα επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες.
«Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό, σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής. Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες, όμως, εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι’αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.
Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…
Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζομαστε, διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς».
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε η μεγάλη, δωρεάν συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Κύπρο
Ο Αντώνης Ρέμος γιορτάζει 30 χρόνια στη μουσική με μια μεγάλη συναυλία στη Λευκωσία
Το Minthis Music Festival 2026 ανακοινώνει την Porsche Cyprus ως Μεγάλο Χορηγό μέσα από μια στρατηγική συνεργασία με lifestyle χαρακτήρα
Μια συνεργασία που ενώνει δύο brands ταυτισμένα με την αριστεία, τον σχεδιασμό, την απόδοση και τις ξεχωριστές εμπειρίες.
Μία βραδιά. Δύο ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες. Μία ανεβαστική μπάντα
Μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, όπου η γαστρονομία συναντά τη μουσική και τη διασκέδαση.
12 καλοκαιρινές βραδιές, σε ένα θεατράκι μέσα στο δάσος
Το Φεστιβάλ Μουσικής 2026, μια διοργάνωση που παντρεύει τη μουσική με τη μοναδική ατμόσφαιρα του δάσους του Τροόδους.
Summer Music Festival 2026 στο Aphrodite Hills Resort
A celebration of all senses – εκεί όπου το καλοκαίρι αποκτά ρυθμό
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.