Κινηματογράφος

Πάμε για θερινό σινεμά στο χωριό

"Τα Μικρά Λευκά Φακελάκια" του Σωτήρη Χρίστου πάνε χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2021

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι Αγίων Ομολογητών, στα πλαίσια του προγράμματος “Κινηματογραφικές Τετάρτες 2021”, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυσού Επαρχίας Πάφου και με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας παρουσιάζει την προβολή της κυπριακής ταινίας του Σωτήρη Χρίστου «Μικρά Λευκά Φακελάκια» στο Πολιτιστικό Κέντρο Λυσού, στο παλιό σχολείο της κοινότητας Λυσού.

Η προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 20.30!

Η ταινία απέσπασε στο Cyprus Film Days International Film Festival 2019 το Βραβείο Καλύτερου Κύπριου Σκηνοθέτη, καθώς και το Βραβείο Καλύτερου Κύπριου Ηθοποιού που απονεμήθηκε στον Αντώνη Κατσαρή για την ερμηνεία του στην ταινία.

Υπόθεση:
Ο Μισιελής, ένας μικροαπατεώνας κοντά στα σαράντα, χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να αποπληρώσει το χρέος που έχει δημιουργήσει στα χαρτιά. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα ληστείας γάμου, δοκιμάζει μία πιο πλάγια προσέγγιση κατά την οποία παρουσιάζεται ως διοργανωτής γάμων, με σκοπό να κλέψει τα φακελάκια από τον γάμο μίας πλούσιας οικογένειας. Στην πορεία, όμως, ο Μισιελής θα έρθει πιο κοντά στους πελάτες του απ’ ότι αρχικά υπολόγιζε.

Συντελεστές:
Σενάριο/σκηνοθεσία: Σωτήρης Χρίστου
Χώρα παραγωγής: Κύπρος
Έτος: 2019
Είδος: Κωμωδία
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικοί
Διάρκεια: 90’

Παίζουν: Χριστόδουλος Μαρτάς, Αντώνης Κατσαρής, Πολυξένη Σάββα, Πόπη Αβραάμ, Ανδρούλλα Ηρακλέους, Χριστίνα Μαρούχου, Μάριος Μεττής, Ντίνος Λύρας, Βαλεντίνος Κόκκινος

Είσοδος ελεύθερη – απαραίτητη η προσκόμιση Safe Pass.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close