News , Guide

Η Σωτήρα θα φτιάξει πολυπάρκο για όλες τις ηλικίες

Το σημαντικό αυτό έργο θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021

Στον Δήμο Σωτήρας προωθείται η δημιουργία πολυπάρκου για όλες τις ηλικίες, το οποίο θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις και βρίσκεται στο κέντρο του Δήμου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι υπογράφηκε πρόσφατα από τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα και τον Πρωτοπρεσβύτερο Αντώνιο Ιωάννου εκ μέρους της Εκκλησίας Σωτήρας, η συμφωνία εκμίσθωσης εκκλησιαστικής γης προς τον Δήμο Σωτήρας για περίοδο 20 χρόνων με σκοπό τη δημιουργία Πολυπάρκου για όλες τις ηλικίες στο κέντρο του Δήμου.

Συγκεκριμένα, το πολυπάρκο θα δημιουργηθεί επί της λεωφόρου Μακαρίου και μεταξύ του κτηρίου του Κέντρου Κοινωνικών Παροχών Σωτήρας, των Κατηχητικών Συνάξεων Σωτήρας και του Α` Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας.

Προστίθεται ότι «το πολυπάρκο θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την πρώτη φάση να υπολογίζεται ότι θα κοστίσει γύρω στις 350 χιλιάδες ευρώ. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μικρό πολυχρηστικό πολυγήπεδο, πολυχρηστικά παιχνίδια αναψυχής για παιδιά ηλικίας 1-5 ετών, πολυχρηστικά παιχνίδια αναψυχής για παιδιά ηλικίας 6-13 ετών, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, κιόσκια, παγκάκια, χώρους ξεκούρασης, τουαλέτες, αποδυτήρια, καθώς και δημόσιες τουαλέτες».

Η Β` Φάση του έργου «θα περιλαμβάνει την κατασκευή και δημιουργία νέων γηπέδων εντός της σχολικής μονάδας του Α` Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας και αντικατάσταση των υφιστάμενων με νέο υπαίθριο γήπεδο καλαθοσφαίρισης, νέο υπαίθριο γήπεδο ποδοσφαίρου futsal και νέο υπαίθριο γήπεδο πετόσφαιρας. Η Β` Φάση θα υλοποιηθεί με συνεισφορά του Υπουργείου Παιδείας».

Πηγή:  ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close