Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2021
Το Δίκτυο Εθελοντών Λευκωσιάζω αφιέρωσε τις φετινές καλοκαιρινές του δράσεις στους «Μικρούς Ήρωες», επιδεικνύοντας εμπράκτως για άλλη μία φορά την ευαισθησία του στην ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, με ιδιαίτερη έμφαση στις τέχνες και τον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο το Δίκτυο εκπληρώνει για άλλη μία φορά την φιλοσοφία και τους στόχους του που έθεσε με την δημιουργία του.

Την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω έριξε αυλαία αποχαιρετώντας το κοινό που το υποδέκτηκε με χαρά και του έκανε συντροφιά τα βράδια του καλοκαιριού στην καρδιά της Λευκωσίας, κάτω από τα μεσαιωνικά τείχη στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελυθερίας. Ένας χώρος που σηματοδοτεί μία νέα καλλιτεχνική γωνιά στην πόλη μας που κατάφερε να γίνει σημείο συνάθροισης και προβολών από το θερινό μας σινεμά. Έπειτα από έξι sold out κινηματογραφικές προβολές το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω πέτυχε τον σκοπό του όπως ακριβώς επεσήμανε και η Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντών Λευκωσιάζω κ. Λεώνη Ορφανίδου σε χαιρετισμό της πριν την τελευταία προβολή. Εκφράζοντας τις ευχαριστίες της στον κόσμο που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη το Θερινό Σινεμά Λευκωσιάζω η κ. Ορφανίδου ανέφερε συγκεκριμένα: «Χαίρομαι που αγκαλιάστηκε με τόση αγάπη από όλους εσάς και πέτυχε τους στόχους του. Να προσφέρει χαλάρωση και ψυχαγωγία βοηθώντας ταυτόχρονα και τους συνανθρώπους μας. Οι φετινές μας καλοκαιρινές δράσεις ήταν αφιερωμένες στους “Μικρούς Ήρωες” στους οποίους και θα παραδώσουμε ποσό ύψους €4740 από τη μουσική βραδιά που συνδιοργανώσαμε με το Cavo Zoe Seaside Hotel και ποσό €857 από το θερινό μας σινεμά. Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στον δικό τους αγώνα».
Τέλος, η κ. Ορφανίδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λευκωσίας και τους συναδέλφους της Δημοτικούς Συμβούλους, την υπέροχη ομάδα του «Λευκωσίαζω», τους χορηγούς που στήριξαν τις δράσεις και ανανέωσε το ραντεβού των θερινών προβολών για το επόμενο καλοκαίρι, στο Αμφιθέατρο Πλατείας Ελευθερίας, χωρίς μάσκες και μέτρα.
Διοργανωτής: Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω»
Μέγας Υποστηρικτής: Δήμος Λευκωσίας
Υποστηρικτές: Leroy Merlin, Καρπός (Σταυράκη Αθηαινίτη)

Σχετικά
Νέες πρεμιέρες στους κινηματογράφους: Υπερήρωες, δράση, ιστορικά δράματα και ελληνικός κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη
Η «Supergirl» κάνει δυναμική επανεκκίνηση στο νέο DC Universe, ενώ τα «Fuze», «Pressure» και «Η Μεγάλη Σφαγή των Β’ ΚΑΠΗ Αλίμου» συμπληρώνουν ένα κινηματογραφικό πρόγραμμα γεμάτο ένταση, συγκίνηση και ανατροπές
Ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Κινεζικού Κινηματογράφου στην Κύπρο
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ασιατικού σινεμά, ο Wu Jing και η Chen Lijun
Επιστροφή στην Τρίτη Γη: Έρχεται ταινία «ThunderCats»
Η Warner Bros Pictures Animation ανακοίνωσε το σχέδιο. Θα είναι άραγε αυτή η εκδοχή που ήθελε να υλοποιήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ;
«Digger»: Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος στο teaser της νέας ταινίας του Αλεχάντρο Ινιαρίτου
Το δείγμα από το «Digger» αποκαλύπτει έναν εντελώς διαφορετικό Τομ Κρουζ σε μια φιλόδοξη μαύρη κωμωδία του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που φιλοδοξεί να συνδυάσει πολιτική σάτιρα και μια ερμηνεία με άρωμα Oσκαρ.
Η Λεμεσός βλέπει ταινίες κάτω από τ' αστέρια, στο θεατράκι του Μόλου
«Πολιτισμός στο Κύμα» στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου στον Μόλο Λεμεσού.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιστρέφει στην υποκριτική δίπλα στην Κάιλι Μινόγκ για το νέο φιλμ του Τζέιμι Ανταμς
Ο Ταραντίνο αφήνει προσωρινά πίσω τη σκηνοθετική καρέκλα και αναλαμβάνει ρόλο μπροστά από την κάμερα, συμμετέχοντας στο «Tangled Up in Blue», μια νέα παραγωγή του Τζέιμι Ανταμς που συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό διεθνές καστ.
«Τα Κάλαντα» κερδίζουν 3 Βραβεία ΙΡΙΣ 2026
Η επιτυχημένη ελληνική παραγωγή απέσπασε τρία βραβεία στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
Βλέπουμε και φέτος (δωρεάν) ταινίες κάτω από τ' αστέρια, σε Λατσιά και Γέρι
Και φέτος δίνουμε ραντεβού στο θερινό σινεμά του Δήμου Λατσιών-Γερίου, σε δύο μάλιστα τοποθεσίες
Δωρεάν cinema κάτω από τ' αστέρια, στη Φανερωμένη
Οι τέσσερις ταινίες που θα δούμε στην πιο γραφική αυλή της πόλης
Spider-Man: Brand New Day: Κυκλοφόρησε το νέο trailer με τον Τομ Χόλαντ
«Ο Τομ Χόλαντ στην καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του» δήλωσε ο πρόεδρος της Sony, Τομ Ρόθμαν
Πέθανε στα 35 της η Ντέιβι Τσέις-Η πρωταγωνίστρια του «The Ring»
Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου της Ντέιβι Τσέις (Daveigh Chase) σε ηλικία 35 ετών.