Cyprus Eating Awards , Οι βραβευμένοι

Cyprus Eating Awards 2020: Best Concept Εστιατορίου

Φέτος απονέμονται για ακόμα μία χρονιά και τιμητικοί έπαινοι

Δημοσιεύτηκε στις 07 Σεπτεμβρίου 2021

BEST CONCEPT
Βραβευμένο: The Jolly Joker

Το πολυσυλλεκτικό εστιατόριο της Λευκωσίας τα έχει όλα! Και αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει! Ο ωραίος συνδυασμός του ambiance με τις δημιουργικές γεύσεις, τα υπέροχα κοκτέιλ και την καλή μουσική, που σου ανεβάζει τη διάθεση και την επιθυμία για διασκέδαση, αποτελεί το trendy concept της εποχής μας. Ένα concept που προσφέρει στους θαμώνες του μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

Οι επισκέπτες ενθουσιάζονται μόλις αντικρίζουν τον λουλουδάτο του διάδρομο και όταν ανοίγει το ασανσέρ στον πρώτο όροφο, εκστασιάζονται με την εκλεπτυσμένη και ταυτόχρονα extravagant διακόσμηση. Ο χώρος του δε, θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά. Τα custom made τραπέζια και καναπέδες, οι διά χειρός ζωγραφισμένοι τοίχοι, τα τριών επιπέδων ταβάνια, οι γύψινες μπορντούρες, τα γκλαμουράτα φωτιστικά, αλλά και το εμβληματικό κεντρικό μπαρ είναι έργα τέχνης από μόνα τους. 

Από την άλλη, είναι και τα εξαιρετικά –από κάθε άποψη- to share πιάτα του μενού του, το οποίο φροντίζουν να ανανεώνουν αρκετά συχνά (βασισμένα κυρίως στην ελληνική μεσογειακή μοντέρνα κουζίνα έχοντας όμως και κάποιες ευρωπαϊκές πινελιές), και τα οποίο διακρίνονται χάρη στην άφθονη δημιουργικότητα, τις ισορροπημένες γεύσεις και τις εκλεκτές πρώτες ύλες, τα οποία σε συνδυασμό με τα ευφάνταστα cocktail και τα μοντέρνα beat, έχουν αναγάγει το The Jolly Joker σε talk of the town.

Ο ωραίος συνδυασμός ambiance και philosophy που προσφέρει στην καρδιά της πρωτεύουσας, αποτελούν το trendy concept της εποχή μας. Εξ ου και το βραβείο Best CONCEPT απονέμεται στο The Jolly Joker!

Ιδιοκτήτης: Klamath Ltd
Chef: Κώστας Δολιανίτης
Sommelier: Δήμος Ανδρεόπουλος
Head Mixologist: Γιώργος Ηλιάδης
Διευθυντής: Κωνσταντίνος Ταλάσιης

ΙNFO: Στασικράτους 26, Λευκωσία.
Τηλ.: 22777774. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close